Салат – унікальне блюдо, яке можна приготувати з будь-яких продуктів. Зараз ми розповімо, як приготувати млинцевий салат – просто, але в той же час незвично і дуже смачно.
Салат в млинцевих мішечках
Інгредієнти: борошно – 2 склянки; масло вершкове 725% жирності – 50 г; молоко – 3 склянки; яйця – 2 шт.; цукор – 1 ст. ложка; філе куряче – 550 г; вершки – 50 мл; цибуля – 100 г; сир сулугуні кіскою – 50 г; сіль; олія рослинна. Приготування Спочатку приступаємо до приготування млинців. Для цього яйця розбиваємо, додаємо їх в молоко, вливаємо туди ж розтоплене вершкове масло, сіль за смаком, цукор і поступово додаємо борошно, гарненько перемішуючи. На розпеченій сковороді смажимо млинці з двох сторін. Цибулю дрібно кришимо, обсмажуємо на рослинній олії, додаємо до нього нарізане шматочками куряче філе, солимо за смаком і обсмажуємо, поки м'ясо не побіліє. Потім вливаємо в сковороду вершки і тушкуємо на повільному вогні до готовності. У кінці за бажанням можна додати подрібнений кріп. У центр кожного млинця кладемо трохи начинки, краї піднімаємо і обв'язуємо сирної ниткою. Для приготування салату в блинном мішечку замість сиру кіскою також можна використовувати пір'я зеленої цибулі.
Млинцевий салат з копченою куркою
Інгредієнти: курячий окорочок – 1 шт.; млинці – 3 шт.; огірок свіжий – 1 шт.; солоний огірок – 2 шт.; горіхи волоські – 100 г; майонез. Приготування З курячого стегенця обрізаємо м'ясо та нарізаємо його невеликими шматочками. Огірки і млинці нарізаємо соломкою, горіхи дрібненько рубаємо ножем. Змішуємо всі інгредієнти, а перед подачею заправляємо майонезом.
Рецепт млинцевого салату з куркою
Інгредієнти: куряча грудка – 1 шт.; крохмаль – 2 ст. ложки; курячі яйця – 5 шт.; борошно пшеничне – 5 ст. ложок; молоко – 100 мл; майонез, сіль. Приготування Курячу грудку відварюємо в солоній воді до готовності. А самі в цей час готуємо тісто для млинців – борошно, крохмаль і яйця збиваємо міксером. З отриманого тесту смажимо млинці. Повинно вийти близько 8 шт. Готове куряче м'ясо розбираємо по волокнах. Тепер формуємо салат: 3 млинця промазуємо майонезом, викладаємо на них приблизно половину курки і звертаємо трубочками. Нарізаємо отримані рулетики гуртками по 1 см і викладаємо їх на дно глибокого салатника, висланого із харчовою плівкою. Залишилися млинці нарізаємо соломкою, змішати з курячим м'ясом, майонезом і перемішуємо. Викладаємо масу в салатник на «коліщатка» з млинчиків. Перевертаємо салатник на плоске блюдо, знімаємо плівку – млинцевий салат з куркою готовий!
Млинцевий салат з сиром – рецепт
Інгредієнти: млинці – 5 шт.; варена ковбаса – 100 г; твердий сир – 200 г; огірок свіжий – 1 шт.; жовток варений – 1 шт.; пір'я зеленої цибулі – 60 г; соєвий соус; майонез. Приготування Млинці звертаємо в рулетики для зручності, а потім нарізаємо соломкою. Твердий сир тремо за допомогою великої терки, огірок ріжемо соломкою. Якщо в ньому тверда шкірка, то її краще очистити. Варену ковбасу теж ріжемо соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат соусом, для якого змішуємо подрібнений варений жовток курячого яйця і майонез з соєвим соусом.
Млинцевий салат з ковбасою
Інгредієнти: ковбаса копчена – 200 г; цибуля – 100 г; майонез. Для яєчних млинців:
яйця – 3 шт.; сіль – щіпка; борошно – 1 ст. ложка; рослинне масло – 10 мл Приготування Для приготування яєчних млинців змішуємо яйця з сіллю, додаємо борошно і рослинне масло. Обсмажуємо з обох сторін. З цієї кількості продуктів вийде 3-4 млинчика. Нарізаємо їх тоненькою соломкою. Цибулю ріжемо півкільцями, а копчену ковбасу, як і млинці – соломкою. Змішуємо дані продукти і заправляємо млинцевий салат з копченою ковбасою і майонезом.