Вернуться назад Распечатать

Салат «Ніколь»

Салат «Ніколь»
Приготувати салат «Ніколь» дуже просто і легко, а найголовніше, що приготування такого салату не займе багато часу. Він виходить незвичайно смачним, до того ж продукти для даного блюда доступні кожному. Для салату можна використовувати як куряче м'ясо, так і ковбасні вироби. Нижче розповімо вам, як зробити цей цікавий салат.

Як приготувати салат «Ніколь»?


Інгредієнти:

  • куряча грудка – 200 г;

  • морква – 1 шт.;

  • печериці – 100 г;

  • цибуля-порей – 50 г;

  • мариновані огірки – 1 шт.;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • соняшникова олія – 20 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Відварюємо курку. Цибулю наріжемо колечками і припустимо на сковороді з маслом 5 хвилин. Моркву чистимо, ріжемо соломкою і додаємо в сковороду. Потім дрібненько ріжемо печериці і висипаємо їх до моркви і цибулі, тушкуємо овочі до готовності. Після, протушкувалися перекладаємо овочі в салатник і додаємо туди маринований огірочок нарізаний соломкою і варену курочку нарізану кубиками. Для салату «Ніколь» можна використовувати кілька заправок. У першому варіанті можна використовувати майонез. У другому можна полити його лимонним соком і додати трохи оливкової олії. Заправляємо салат і додаємо сіль за смаком.

    Смачний салат «Ніколь»


    Інгредієнти:

  • шинка – 200 г;

  • сир – 200 г;

  • морква – 200 г;

  • яблуко – 200 г;

  • майонез;

  • сухарики;

  • часник.


  • Приготування
    Шинку нарізаємо тоненькою соломкою. Морква, яблуко і сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо інгредієнти в салатник і присмачуємо майонезом, додаємо подрібнений часник, трохи підсолюємо. Посипаємо сухарями, перемішуємо, і салат можна подавати до столу.

    Салат «Ніколь» - рецепт


    Інгредієнти:

  • ковбаса варена – 100 г;

  • сир ковбасний - 100 г;

  • яблуко – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • майонез – 2 ст. ложки;

  • сухарики з білого хліба – 30 г;

  • часник – 1 зубчик;
  • Салат «Ніколь»

  • сіль;

  • кріп.


  • Приготування
    Варену ковбасу нарізаємо брусочками, її можна замінити шинкою (за бажанням). Ковбасний сир очищаємо від оболонки і нарізаємо його брусочками такого ж розміру, як ковбасу. Беремо яблуко кисло-солодкого сорту і нарізаємо соломкою. Моркву і часник очищаємо і нарізаємо кубиками. Сухарики можна висушити будинку або взяти магазинні зі смаком сметани або сиру. Кріп дрібно шаткуємо. Змішуємо в ємності морква, яблуко, ковбасу, ковбасний сир, часник і сухарики. Заправляємо інгредієнти майонезом і перемішуємо. Зверху присипаємо готовий салат кропом.