Приготувати салат «Ніколь» дуже просто і легко, а найголовніше, що приготування такого салату не займе багато часу. Він виходить незвичайно смачним, до того ж продукти для даного блюда доступні кожному. Для салату можна використовувати як куряче м'ясо, так і ковбасні вироби. Нижче розповімо вам, як зробити цей цікавий салат.
Як приготувати салат «Ніколь»?
Інгредієнти: куряча грудка – 200 г; морква – 1 шт.; печериці – 100 г; цибуля-порей – 50 г; мариновані огірки – 1 шт.; майонез – 3 ст. ложки; соняшникова олія – 20 мл; сіль. Приготування Відварюємо курку. Цибулю наріжемо колечками і припустимо на сковороді з маслом 5 хвилин. Моркву чистимо, ріжемо соломкою і додаємо в сковороду. Потім дрібненько ріжемо печериці і висипаємо їх до моркви і цибулі, тушкуємо овочі до готовності. Після, протушкувалися перекладаємо овочі в салатник і додаємо туди маринований огірочок нарізаний соломкою і варену курочку нарізану кубиками. Для салату «Ніколь» можна використовувати кілька заправок. У першому варіанті можна використовувати майонез. У другому можна полити його лимонним соком і додати трохи оливкової олії. Заправляємо салат і додаємо сіль за смаком.
Смачний салат «Ніколь»
Інгредієнти: шинка – 200 г; сир – 200 г; морква – 200 г; яблуко – 200 г; майонез; сухарики; часник. Приготування Шинку нарізаємо тоненькою соломкою. Морква, яблуко і сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо інгредієнти в салатник і присмачуємо майонезом, додаємо подрібнений часник, трохи підсолюємо. Посипаємо сухарями, перемішуємо, і салат можна подавати до столу.
Салат «Ніколь» - рецепт
Інгредієнти: ковбаса варена – 100 г; сир ковбасний - 100 г; яблуко – 1 шт.; морква – 1 шт.; майонез – 2 ст. ложки; сухарики з білого хліба – 30 г; часник – 1 зубчик; сіль; кріп. Приготування Варену ковбасу нарізаємо брусочками, її можна замінити шинкою (за бажанням). Ковбасний сир очищаємо від оболонки і нарізаємо його брусочками такого ж розміру, як ковбасу. Беремо яблуко кисло-солодкого сорту і нарізаємо соломкою. Моркву і часник очищаємо і нарізаємо кубиками. Сухарики можна висушити будинку або взяти магазинні зі смаком сметани або сиру. Кріп дрібно шаткуємо. Змішуємо в ємності морква, яблуко, ковбасу, ковбасний сир, часник і сухарики. Заправляємо інгредієнти майонезом і перемішуємо. Зверху присипаємо готовий салат кропом.