Можливості моментального поширення даних в інтернеті укупі з безмежною фантазією домогосподарок, – прекрасний ґрунт для створення величезної кількості раніше не бачених рецептів. Одним із плодів чиєїсь уяви, який швидко здобув популярність, став салат з капустою і копченою ковбасою – головний герой цього матеріалу, який готується дивно просто.
Салат зі свіжою капустою і копченою ковбасою
Інгредієнти: ковбаса - 390 г; білокачанна капуста - 320 г; ріпчаста цибуля - 40 г; зелений горошок - 280 м; домашній майонез для заправки. Приготування Ключ до приготування ідеального салату полягає в максимальному подрібненні всіх інгредієнтів. З цією метою можна скористатися гострим ножем, терткою, шатківницею або низькошвидкісних блендером. Як можна дрібніше наріжте капусту і цибулю, ковбасу можна розділити на шматочки побільше. Змішайте м'ясо і овочі в салатник, заправити страву домашнім майонезом і насолоджуйтеся простим і чистим смаком.
Салат з пекінської капусти з копченою ковбасою
Інгредієнти: локшина рамен - 1 упаковка; пекінська капуста - 1 головка; брюссельська капуста - 10-12 шт.; огірок - 90 г; копчена ковбаса - 120 г; редис - 3-4 шт.; пір'я зеленої цибулі; паста тахін - 45 г; лимонний сік - 15 мл; соєвий соус - 5 мл Приготування Заваріть локшину слідуючи вказівкам на упаковці. Зайву рідину злийте, смужки локшини наріжте на шматочки поменше і остудіть їх. Дрібно наріжте обидва види капусти, огірок, ковбасу і редис наріжте соломкою. Змішайте всі підготовлені інгредієнти в салатник і додайте зелень цибулі.
З тахін, соку лимона і сої зробіть легку заправку, якої слід поливати салат з капустою, копченою ковбасою і огірком перед подачею.
Салат з кукурудзою, копченою ковбасою, сухариками і капустою
Інгредієнти: пекінська капуста - 70 г; ковбаса копчена - 130 г; солоний огірок - 90 г; кукурудза консервована - 65 г; пір'я зеленої цибулі; яйця - 3 шт.; майонез, сухарики - для подачі. Приготування Поставте варитися яйця круто. Як можна дрібніше пекінську капусту нашаткуйте. Ковбасу і огірок наріжте соломкою або кубиками, залежно від того, яким чином нарізані сухарики. Змішуємо підготовлені інгредієнти з кукурудзою і зеленню цибулі. Перед заправкою салат додаємо дрібно нарізані яйця, а перед подачею посипаємо блюдо сухариками.