Вернуться назад Распечатать

Салат з капустою і копченою ковбасою

Салат з капустою і копченою ковбасою
Можливості моментального поширення даних в інтернеті укупі з безмежною фантазією домогосподарок, – прекрасний ґрунт для створення величезної кількості раніше не бачених рецептів. Одним із плодів чиєїсь уяви, який швидко здобув популярність, став салат з капустою і копченою ковбасою – головний герой цього матеріалу, який готується дивно просто.

Салат зі свіжою капустою і копченою ковбасою


Інгредієнти:

  • ковбаса - 390 г;

  • білокачанна капуста - 320 г;

  • ріпчаста цибуля - 40 г;

  • зелений горошок - 280 м;

  • домашній майонез для заправки.


  • Приготування
    Ключ до приготування ідеального салату полягає в максимальному подрібненні всіх інгредієнтів. З цією метою можна скористатися гострим ножем, терткою, шатківницею або низькошвидкісних блендером. Як можна дрібніше наріжте капусту і цибулю, ковбасу можна розділити на шматочки побільше. Змішайте м'ясо і овочі в салатник, заправити страву домашнім майонезом і насолоджуйтеся простим і чистим смаком.

    Салат з пекінської капусти з копченою ковбасою


    Інгредієнти:

  • локшина рамен - 1 упаковка;

  • пекінська капуста - 1 головка;

  • брюссельська капуста - 10-12 шт.;

  • огірок - 90 г;

  • копчена ковбаса - 120 г;

  • редис - 3-4 шт.;

  • пір'я зеленої цибулі;

  • паста тахін - 45 г;

  • лимонний сік - 15 мл;

  • соєвий соус - 5 мл


  • Приготування
    Заваріть локшину слідуючи вказівкам на упаковці. Зайву рідину злийте, смужки локшини наріжте на шматочки поменше і остудіть їх. Дрібно наріжте обидва види капусти, огірок, ковбасу і редис наріжте соломкою. Змішайте всі підготовлені інгредієнти в салатник і додайте зелень цибулі.
    З тахін, соку лимона і сої зробіть легку заправку, якої слід поливати салат з капустою, копченою ковбасою і огірком перед подачею.

    Салат з кукурудзою, копченою ковбасою, сухариками і капустою


    Інгредієнти:

  • пекінська капуста - 70 г;

  • ковбаса копчена - 130 г;

  • солоний огірок - 90 г;

  • кукурудза консервована - 65 г;
  • Салат з капустою і копченою ковбасою

  • пір'я зеленої цибулі;

  • яйця - 3 шт.;

  • майонез, сухарики - для подачі.


  • Приготування
    Поставте варитися яйця круто. Як можна дрібніше пекінську капусту нашаткуйте. Ковбасу і огірок наріжте соломкою або кубиками, залежно від того, яким чином нарізані сухарики. Змішуємо підготовлені інгредієнти з кукурудзою і зеленню цибулі. Перед заправкою салат додаємо дрібно нарізані яйця, а перед подачею посипаємо блюдо сухариками.