Вернуться назад Распечатать

Салат з курячої печінки - рецепт

Салат з курячої печінки - рецепт

Салат з печінки курки - ситне і недороге блюдо, яке ідеально доповнить ваш вечерю або прикрасить святковий стіл.

Салат листковий з курячою печінкою


Інгредієнти:

  • печінка куряча 80 г;

  • картопля - 70 г;

  • консервовані гриби - 50 г;

  • морква - 40 г;

  • яйця перепелині - 3 шт.;

  • мариновані огірки - 60 г;

  • майонез;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Курячу печінку і картоплю відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо кубиками. Гриби мариновані огірки ріжемо тонкою соломкою, а моркву натираємо на середній тертці.
    На тарілку ставимо формувальне кільце і починаємо укладати наш листковий салат в наступній послідовності: печінка, картопля, огірок, морква, гриби. Кожен шар змащуємо невеликою кількістю майонезу, і злегка присипаємо сіллю і перцем. Зверху викладаємо 3 цілих, варених перепелиних яйця, і посипаємо зеленню. Готовий салат з курячої печінки, рецепт якого був описаний, можна додатково полити бальзамічним оцтом і соусом табаско.

    Гарячий салат з курячою печінкою


    Інгредієнти:

  • рукола - 1 пучок;

  • консервована квасоля - 1 банка;
  • Салат з курячої печінки - рецепт

  • куряча печінка - 400 г;

  • помідори черрі - 20 шт.;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • цибуля шалот - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Курячу печінку вимиваємо і сушимо, трохи надрізаємо в товстих місцях і обсмажуємо 3 хвилини, приправивши сіллю і перцем.
    Поки печінка смажиться, приготуємо заправку: необхідно розтерти один зубчик часнику в рослинній олії, сіллю і перцем. Отриманої заправкою поливаємо гілочки рукколи, тонко нарізану цибулю і помідори черрі, додаємо квасоля і підсмажену печінку. Доречно в цьому салаті буде виглядати і яйце пашот або яйце некруто. Приємного апетиту!