Салат з сухариками і сиром - дуже простий і ситний, тому їм без зайвих проблем можна нагодувати нежданих гостей. Пам'ятайте тільки про одне важливе правило - цей салат не потрібно солити, так як всі інгредієнти - сир, сухарики, майонез - дають самі по собі досить солі. Давайте розглянемо з вами кілька варіантів приготування сирного салату з сухариками, і ви виберіть той, який вам до душі.
Салат з квасолею, сухарями і сиром
Інгредієнти: свинина - 200 г; сир - 100 г; рослинна олія - 4 ст. ложки; вода - 2 ст. ложки; морква - 3 шт.; сухарики зі смаком грибів - 100 г; часник - 2 зубчики; консервована квасоля - 200 г; майонез для заправки. Приготування Отже, моркву миємо й відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім очищаємо від шкірки і натираємо разом з сиром на крупній тертці. Часник чистимо і видавлюємо через часникодавку. Свинину відварюємо і ріжемо дрібними кубиками. Викладаємо всі приготовані інгредієнти в салатник, додаємо сухарики і квасоля. Все ретельно перемішуємо і заправляємо майонезом. Легкий салат з сухариками готовий!
Салат з куркою, сиром і сухариками
Інгредієнти: цибуля ріпчаста - 2 шт.; рослинна олія - 05 склянки; білий хліб - 200 г; сир - 100 г; куряче м'ясо - 150 г; яйце - 2 шт.; свіжий огірок - 1 шт.; консервована кукурудза - 200 г; оливковий майонез для заправки. Приготування Для приготування цього салату беремо цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо у великій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Акуратно виймаємо його і кладемо в салатник. На цій же сковороді обсмажуємо дрібно нарізаний хліб або батон. Куряче м'ясо відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо соломкою. Яйця варимо круто і ріжемо кубиками разом з огірками. У салатник до цибулі кладемо м'ясо, огірок, яйця і консервовану кукурудзу. Засипаємо тертим на крупній тертці сиром. Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики, щоб вони залишилися такими ж хрусткими. Заправляємо наше блюдо оливковим майонезом і ретельно перемішуємо.
Приготувати такий салат можна і з відвареної свининою, і з вареною ковбасою, і навіть з крабовими паличками. Не бійтеся експериментувати, і у вас обов'язково вийде смачний салат з сухариками.
Салат з ковбасою, сиром і сухариками
Інгредієнти: сир - 100 г; цибуля - порей - 100 г; болгарський перець - 1 шт.; зелене яблуко - 1 шт.; ковбаса варена - 200 г; сухарі - 100 г; майонез для заправки. Приготування Беремо цибулю й ріжемо його кільцями. Болгарський перець миємо, видаляємо насіння і серцевину і нарізаємо кубиками. Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці, а яблуко і ковбасу ріжемо тонкою соломкою. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник і заправляємо за смаком майонезом. Ретельно перемішуємо і безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики, щоб вони розм'якли, а такими ж залишилися хрусткими.
Салат з сиром, грибами і сухариками Інгредієнти: відварна свинина - 200 г; мариновані гриби - 200 г; помідор - 2 шт.; житні сухарі - 100 г; рослинна олія; зелена цибуля для прикраси; лимонний сік і перець - за смаком. Приготування Отже, беремо варену свинину і нарізаємо кубиками разом з сиром. Мариновані гриби і помідори ріжемо пластинами і змішуємо ці інгредієнти в салатник. Тепер готуємо заправку для салату. В окремій мисочці змішуємо олію, лимонний сік і чорний перець. Заливаємо наш салат приготовленим соусом і посипаємо дрібно порізаною зеленою цибулею для прикраси. Перед подачею на стіл даємо салату настоятися гарненько, просочитися протягом 30 хвилин додаємо сухарики. Приємного апетиту!