Вернуться назад Распечатать

Салат з сухариками і сиром

Салат з сухариками і сиром
Салат з сухариками і сиром - дуже простий і ситний, тому їм без зайвих проблем можна нагодувати нежданих гостей. Пам'ятайте тільки про одне важливе правило - цей салат не потрібно солити, так як всі інгредієнти - сир, сухарики, майонез - дають самі по собі досить солі. Давайте розглянемо з вами кілька варіантів приготування сирного салату з сухариками, і ви виберіть той, який вам до душі.

Салат з квасолею, сухарями і сиром


Інгредієнти:

  • свинина - 200 г;

  • сир - 100 г;

  • рослинна олія - 4 ст. ложки;

  • вода - 2 ст. ложки;

  • морква - 3 шт.;

  • сухарики зі смаком грибів - 100 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • консервована квасоля - 200 г;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Отже, моркву миємо й відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім очищаємо від шкірки і натираємо разом з сиром на крупній тертці. Часник чистимо і видавлюємо через часникодавку. Свинину відварюємо і ріжемо дрібними кубиками. Викладаємо всі приготовані інгредієнти в салатник, додаємо сухарики і квасоля. Все ретельно перемішуємо і заправляємо майонезом. Легкий салат з сухариками готовий!

    Салат з куркою, сиром і сухариками



    Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • рослинна олія - 05 склянки;

  • білий хліб - 200 г;

  • сир - 100 г;

  • куряче м'ясо - 150 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • консервована кукурудза - 200 г;

  • оливковий майонез для заправки.


  • Приготування
    Для приготування цього салату беремо цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо у великій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Акуратно виймаємо його і кладемо в салатник. На цій же сковороді обсмажуємо дрібно нарізаний хліб або батон. Куряче м'ясо відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо соломкою. Яйця варимо круто і ріжемо кубиками разом з огірками. У салатник до цибулі кладемо м'ясо, огірок, яйця і консервовану кукурудзу. Засипаємо тертим на крупній тертці сиром. Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики, щоб вони залишилися такими ж хрусткими. Заправляємо наше блюдо оливковим майонезом і ретельно перемішуємо.
    Приготувати такий салат можна і з відвареної свининою, і з вареною ковбасою, і навіть з крабовими паличками. Не бійтеся експериментувати, і у вас обов'язково вийде смачний салат з сухариками.

    Салат з ковбасою, сиром і сухариками


    Інгредієнти:

  • сир - 100 г;

  • цибуля - порей - 100 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • зелене яблуко - 1 шт.;

  • ковбаса варена - 200 г;

  • сухарі - 100 г;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Беремо цибулю й ріжемо його кільцями. Болгарський перець миємо, видаляємо насіння і серцевину і нарізаємо кубиками. Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці, а яблуко і ковбасу ріжемо тонкою соломкою. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник і заправляємо за смаком майонезом. Ретельно перемішуємо і безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики, щоб вони розм'якли, а такими ж залишилися хрусткими.
    Салат з сиром, грибами і сухариками
    Інгредієнти:

  • відварна свинина - 200 г;

  • мариновані гриби - 200 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • житні сухарі - 100 г;

  • рослинна олія;

  • зелена цибуля для прикраси;
  • Салат з сухариками і сиром

  • лимонний сік і перець - за смаком.


  • Приготування
    Отже, беремо варену свинину і нарізаємо кубиками разом з сиром. Мариновані гриби і помідори ріжемо пластинами і змішуємо ці інгредієнти в салатник. Тепер готуємо заправку для салату. В окремій мисочці змішуємо олію, лимонний сік і чорний перець. Заливаємо наш салат приготовленим соусом і посипаємо дрібно порізаною зеленою цибулею для прикраси. Перед подачею на стіл даємо салату настоятися гарненько, просочитися протягом 30 хвилин додаємо сухарики. Приємного апетиту!