Салат «Сільський» виходить шалено ситним та смачним. Це чудове блюдо стане прекрасним початком будь-якого обіду або вечері. Готується він швидко і просто, що значно економить зайнятим господиням їх дорогоцінний час. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування «Сільського» салату.
Салат «Сільський» з грибами
Інгредієнти: картопля - 5 шт.; солоні огірки - 2 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; гриби мариновані - 100 г; масло рослинне - 2 ст. ложки; зелень кропу - за смаком чорний перець, сіль - за смаком. Приготування Як приготувати салат «Сільський»? Картоплю миємо й відварюємо, не очищаючи від шкірки, до готовності. Мариновані гриби промиваємо, відкидаємо на друшляк і нарізаємо невеликими пластинами. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Солоні огірки обсушуємо паперовим рушником і кришимо дрібними кубиками.
Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокому салатнику. Потім додаємо сіль, перець, рослинне масло і перемішуємо. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Салат «Сільський» з яловичиною
Інгредієнти: відварна яловичина - 300 г; відварна картопля - 1 шт.; мариновані огірки - 2 шт.; сіль, перець - за смаком; сметана - 1 ст. ложка; помідори черрі - 2 шт.; петрушка, гірчиця. Приготування Картоплю і мариновані огірки нарізаємо невеликими скибочками, заправляємо сіллю, перцем і сметаною. Для гостроти додаємо трохи гірчиці. Відварну яловичину, нарізану соломкою, викладаємо віялом на тарілку, додаємо гірку картопляного салату, прикрашаємо гілочкою петрушки і маленькими помідорками. Можете все перемішати, але так виглядає набагато красивіше і апетитніше.
Салат «Сільський» з опеньками
Інгредієнти: капуста квашена - 200 г; картопля - 4 шт.; огірок солоний - 2 шт.; мариновані опеньки - 200 г; цибуля червоний - 1 шт.; соняшникова олія - за смаком; сіль, перець - за смаком. Приготування Беремо квашену капусту, віджимаємо її від розсолу і ріжемо. Огірки кришимо невеликими кубиками, червоний лук - півкільцями.
Додаємо порізані пластинами гриби або кладемо опеньки цілком.
Картоплю відварюємо в підсоленій воді у мундирі, очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо олією, посипаємо меленим чорним перцем, перемішуємо і, якщо потрібно, підсолюємо за смаком.