Вернуться назад Распечатать

Салат «Сільський» - рецепт

Салат «Сільський» - рецепт
Салат «Сільський» виходить шалено ситним та смачним. Це чудове блюдо стане прекрасним початком будь-якого обіду або вечері. Готується він швидко і просто, що значно економить зайнятим господиням їх дорогоцінний час. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування «Сільського» салату.

Салат «Сільський» з грибами


Інгредієнти:

  • картопля - 5 шт.;

  • солоні огірки - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • гриби мариновані - 100 г;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • зелень кропу - за смаком

  • чорний перець, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Як приготувати салат «Сільський»? Картоплю миємо й відварюємо, не очищаючи від шкірки, до готовності. Мариновані гриби промиваємо, відкидаємо на друшляк і нарізаємо невеликими пластинами. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Солоні огірки обсушуємо паперовим рушником і кришимо дрібними кубиками.
    Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокому салатнику. Потім додаємо сіль, перець, рослинне масло і перемішуємо. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.

    Салат «Сільський» з яловичиною


    Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 300 г;

  • відварна картопля - 1 шт.;

  • мариновані огірки - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • помідори черрі - 2 шт.;

  • петрушка, гірчиця.


  • Приготування
    Картоплю і мариновані огірки нарізаємо невеликими скибочками, заправляємо сіллю, перцем і сметаною. Для гостроти додаємо трохи гірчиці. Відварну яловичину, нарізану соломкою, викладаємо віялом на тарілку, додаємо гірку картопляного салату, прикрашаємо гілочкою петрушки і маленькими помідорками. Можете все перемішати, але так виглядає набагато красивіше і апетитніше.

    Салат «Сільський» з опеньками


    Інгредієнти:

  • капуста квашена - 200 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • огірок солоний - 2 шт.;

  • мариновані опеньки - 200 г;

  • цибуля червоний - 1 шт.;

  • соняшникова олія - за смаком;
  • Салат «Сільський» - рецепт

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Беремо квашену капусту, віджимаємо її від розсолу і ріжемо. Огірки кришимо невеликими кубиками, червоний лук - півкільцями.
    Додаємо порізані пластинами гриби або кладемо опеньки цілком.
    Картоплю відварюємо в підсоленій воді у мундирі, очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо олією, посипаємо меленим чорним перцем, перемішуємо і, якщо потрібно, підсолюємо за смаком.