Салат з млинців, а особливо яєчних - новинка для наших столів, яка прийшла прямо з сходу. Смажені яйця, нагадують тонкий омлет, нарізати соломкою і додаються до абсолютно будь-яким холодним або гарячим закускам, доповнюючи і вдосконалюючи смак давно знайомі страв. У цій статті ми розповімо вам як робити справжні східні яєчні млинці і використовувати їх для приготування безлічі смачних салатів.
Простий рецепт салату з яєчними млинцями
Цей простий рецепт салату з яєчними млинцями готується настільки швидко, що відмінно підійде як до раннього сніданку, так і до вечері після важкого робочого дня.
Інгредієнти: яйця - 3 шт.; крохмаль - 1/2 ст. ложки; соєвий соус - 1 ст. ложка; карбонат або шинка - 150 г; корейська морквина - 100 р. майонез для заправки. Приготування Як приготувати яєчний млинець? Елементарно! Віночком збиваємо яйця зі столовою ложкою соєвого соусу, додаємо трохи крохмалю і випікаємо звичайні тонкі млинчики. Коли вони охолонуть, звертаємо їх у рулет і нарізаємо соломкою. Карбонат подрібнюємо кубиками і змішуємо з морквиною, додаємо яєчну соломку і заправляємо салат майонезом або рослинним маслом.
Східний салат з яєчних млинців - рецепт
Інгредієнти: Для млинців:
яйця - 4 шт.; сіль - щіпка; крохмаль - 1 ст. ложка. Для салату:
кунжутне масло - 1 ст. ложка; тертий імбир - 1 ст. ложка; часник - 2 зубчики; куряче філе (половинка) - 1 шт.; зелена цибуля - пучок; петрушка пучок; соєвий соус - 3 ст. ложки; рисовий оцет - 1 ст. ложка; огірок свіжий - 1 шт.; арахіс - 2 ст. ложки. Приготування Блинники з яєць, крохмалю і солі обсмажуємо, звертаємо в рулет і нарізаємо соломкою. У салатнику змішати рубану петрушку, зелений лук і нарізану кружечками огірок. Відварюємо курку, розбираємо на волокна і також відправляємо в салатник.
У невеликій мисці готуємо заправку з соєвого соусу, рисового оцту, кунжутного масла і тертого імбиру. Додаємо в салат локшину з яєчного омлету, заправляємо його і подаємо до столу, посипавши шматочками смаженого арахісу.
Салат з яєчними млинцями і капустою
Інгредієнти: Для млинців:
яйця - 3 шт.; молоко - 3 ст. ложки; крохмаль - 1 ч. ложка; сіль - щіпка. Для салату:
молода капуста - 300 г; філе куряче (відварне) - 200 г; кріп - 1/2 пучка; майонез для заправки. Приготування Яйця збиваємо з молоком з розрахунку 1 столова ложка молока на яйце, додаємо трохи крохмалю, солі і обсмажуємо млинці до зарум'янювання з обох сторін.
Молоду капусту шаткуємо й переминаем з сіллю. Додаємо до капусти кубики курячого філе і нарізаний кріп. Млинці нарізаємо соломкою і також відправляємо в салат. Заправляємо блюдо майонезом і подаємо до столу.
Салат з яєчних млинців - рецепт
Інгредієнти: Для млинців:
яйця - 4 шт.; крохмаль - 1 ч. ложка; сіль - щіпка. Для салату:
яловичина (м'якоть) - 500 г; мариновані шампіньйони - 200 г; ріпчаста цибуля - 1 шт.; лимон - 1 шт.; майонез для заправки. Приготування Яйця збиваємо з крохмалем і сіллю, з отриманого тесту смажимо яєчні млинці, які після необхідно згорнути рулетом і нарізати.Яловичину відварюємо до готовності в підсоленій воді, нарізаємо її соломкою і відправляємо в салатник до яєчних млинців. Туди ж додаємо пластинки маринованих печериць.
Ріпчасту цибулю заливаємо сумішшю окропу і лимонного соку (у співвідношенні 1:2), додаємо сіль і маринуємо 10-15 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Готову страву заправляємо майонезом за смаком, посипаємо кільцями маринованої цибулі, охолоджуємо і подаємо до столу.