Вернуться назад Распечатать

Салат з вареною ковбасою

Салат з вареною ковбасою
Салат з вареною ковбасою може стати смачним і простим доповненням до сімейного вечері, якщо ви проявіть трохи фантазії. Вона чудово поєднується з багатьма свіжими овочами та зеленню. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування салатів з вареною ковбасою, а ви виберіть для себе найбільш підходящий.

Рецепт салату з вареною ковбасою


Інгредієнти:

  • варена ковбаса - 200 г;

  • огірки свіжі - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • сир твердих сортів - 100 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Свіжий огірок і ковбасу нарізаємо тонкою соломкою. Моркву чистимо і шаткуємо длинненько на тертці. Майонез змішати з видавленим через прес часником, а сир натираємо на дрібній тертці. Викладаємо салат шарами у будь-якій послідовності, змащуючи кожен майонезом. Зверху посипаємо тертим сиром і ставимо салат з вареною ковбасою на 30 хвилин в холодильник, щоб він як слід, просочився.

    Простий салат з вареною ковбасою


    Інгредієнти:

  • варена ковбаса - 200 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • корінь селери - 50 г;

  • яблука - 1 шт.;

  • сіль, оцет - за смаком;

  • зелень петрушки - для соусу;

  • гірчиця - 1 ч. ложка;

  • листя салату - 100 г;

  • майонез для заправки;

  • мариновані огірки - 2 шт.


  • Приготування
    Листя салату промиваємо, обсушуємо і шаткуємо соломкою. Варену ковбасу, картоплю, яблука, селеру і корнішони нарізаємо невеликими скибочками і складаємо все в миску. Далі готуємо соус для нашого салату. Для цього змішуємо майонез з гірчицею, дрібно нарізаною зеленню петрушки, додаємо оцет і солимо за смаком. Заправляємо все приготовані продукти соусом, перемішуємо і перекладаємо салатик в красиву чашу. Зверху прикрашаємо за бажанням скибочками свіжого яблука і кільцями ріпчастої цибулі.

    Салат з варено-копченої ковбаси


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 100 г;

  • варено-копчена ковбаса - 300 г;
  • Салат з вареною ковбасою

  • кукурудза консервована - 150 г;

  • куряче яйце - 3 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Беремо невеликий вилочок білокачанної капусти, шаткуємо її дрібненько, а варено-копчену ковбасу нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо, остуджуємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і замочуємо в окропі. Змішуємо в салатнику капусту, цибулю, яйця, кукурудзу. Все заправляємо майонезом, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
    Ну а якщо ви великий любитель салатів зі свіжими овочами, то радимо вам спробувати рецепти салату із броколі і салатів з курки і огірків .