У цій статті вас чекають рецепти смачного і легкого салату на основі пекінської капусти і курки. В принципі, пекінську капусту можна замінити і білоголової, але перший варіант більш ніжний, і салат виходить більш смачним.
Салат з пекінською капустою, ананасом і куркою
Інгредієнти: пекінська капуста - 300 г; куряче філе - 250 г; консервовані ананаси - 5 кілець; майонез - за смаком; сіль - за смаком. Приготування Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім нарізаємо кубиками. Ананаси також ріжемо кубиками, а капусту дрібненько шаткуємо. З'єднуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом, якщо потрібно, досолює за смаком. Дуже смачний пекінський легкий салат з куркою і ананасом готовий.
Салат з куркою, капустою і огірком
Інгредієнти: капуста пекінська 300 г; огірки - 200 г; куряча грудка запечена - 1 шт.; сметана - 200 г; сіль - за смаком. Приготування Пекінську капусту нарізаємо великими квадратиками. Попередньо запечену і охолоджену курячу грудку і огірок ріжемо кубиками. Заправляємо салат сметаною, солимо за смаком і перемішуємо.
Салат з пекінською капустою, куркою і сухарями
Інгредієнти: пекінська капуста - 400 г; куряче філе - 300 г; часник - 2 зубчики; білий хліб - 05 буханки; олія рослинна; масло вершкове; майонез, сіль - за смаком. Приготування Відварене куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, а потім обсмажуємо їх на рослинній олії до рум'яності. Готуємо сухарики: хліб нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо їх у розігрітому маслі. Для додання пікантності в цьому маслі спочатку можна обсмажити часник. Обсмажуємо хліб до появи хрусткої скоринки. Пекінську капусту шаткуємо, змішуємо її з куркою, додаємо сухарики, майонез, перемішуємо і подаємо відразу ж до столу. Також можна зробити салат з копченою куркою , сухариками та пекінською капустою. Теж буде дуже смачно.
Салат з пекінською капустою, кукурудзою і куркою
Інгредієнти: пекінська капуста - 300 г; куряча грудка - 1 шт.; кукурудза консервована - 1 банка; бринза - 150 г; сухарі - 100 г; майонез - за смаком. Приготування Кубиками нарізаємо відварну курячу грудку, бринзу. Капусту пекінську шаткуємо. Додаємо кукурудзу і майонез, а перед подачею на стіл салат з куркою і капустою додаємо сухарики.