Вернуться назад Распечатать

Салат з тунцем і кукурудзою

Салат з тунцем і кукурудзою
Приготувати салат з тунцем і кукурудзою дуже швидко і просто, а гості, і домашні неодмінно оцінять його по достоїнству. Крім того, такий салатик містить дуже мало калорій, але досить корисних вітамінів і мікроелементів.

Салат з тунцем і кукурудзою


Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • консервований тунець - 200 г;

  • огірок свіжий - 1 шт.;

  • кукурудза консервована - 200 г;

  • листя салату - 50 г;

  • оливкова олія - для заправки;

  • синій ріпчаста цибуля - 05 шт.;

  • сік лимонний - 1 ст. ложка;

  • сіль, мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    Отже, тунець розбираємо на невеликі порційні шматочки. Свіжий огірок нарізаємо соломкою, а відварене яйце - кубиками. Листя салату нарываем руками на великі шматки. Лук очищаємо і ріжемо півкільцями. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник, додаємо кукурудзу, солимо, перчимо і заправляємо оливковою олією і лимонним соком. Готовий салат з консервованим тунцем і кукурудзою гарненько перемішуємо і подаємо до столу.

    Рецепт салату з тунцем і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • кукурудза консервована - 200 г;

  • консервований тунець - 200 г;

  • солоні огірки - 2 шт.;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • цибулина - 05 шт.;

  • майонез для заправки;

  • зелень - для прикраси.


  • Салат з тунцем і кукурудзою

    Приготування
    Яйця заздалегідь відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і залишаємо остигати. З банки з тунцем обережно зливаємо всю рідину, перекладаємо його в миску і ретельно розминаємо виделкою. З консервованої кукурудзи теж зливаємо сік і перемішуємо її з тунцем. Солоні огірки нарізаємо соломкою, а цибулю очищаємо і шаткуємо тонкими півкільцями. Охолоджені яйця подрібнюємо кубиками і додаємо в салатник. Все добре перемішуємо, заправляємо салат з консервованим тунцем і кукурудзою майонезом і посипаємо подрібненою зеленню.