Приготувати салат з тунцем і кукурудзою дуже швидко і просто, а гості, і домашні неодмінно оцінять його по достоїнству. Крім того, такий салатик містить дуже мало калорій, але досить корисних вітамінів і мікроелементів.
Салат з тунцем і кукурудзою
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; консервований тунець - 200 г; огірок свіжий - 1 шт.; кукурудза консервована - 200 г; листя салату - 50 г; оливкова олія - для заправки; синій ріпчаста цибуля - 05 шт.; сік лимонний - 1 ст. ложка; сіль, мелений перець - за смаком. Приготування Отже, тунець розбираємо на невеликі порційні шматочки. Свіжий огірок нарізаємо соломкою, а відварене яйце - кубиками. Листя салату нарываем руками на великі шматки. Лук очищаємо і ріжемо півкільцями. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник, додаємо кукурудзу, солимо, перчимо і заправляємо оливковою олією і лимонним соком. Готовий салат з консервованим тунцем і кукурудзою гарненько перемішуємо і подаємо до столу.
Рецепт салату з тунцем і кукурудзою
Інгредієнти: кукурудза консервована - 200 г; консервований тунець - 200 г; солоні огірки - 2 шт.; яйце куряче - 2 шт.; цибулина - 05 шт.; майонез для заправки; зелень - для прикраси. Приготування Яйця заздалегідь відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і залишаємо остигати. З банки з тунцем обережно зливаємо всю рідину, перекладаємо його в миску і ретельно розминаємо виделкою. З консервованої кукурудзи теж зливаємо сік і перемішуємо її з тунцем. Солоні огірки нарізаємо соломкою, а цибулю очищаємо і шаткуємо тонкими півкільцями. Охолоджені яйця подрібнюємо кубиками і додаємо в салатник. Все добре перемішуємо, заправляємо салат з консервованим тунцем і кукурудзою майонезом і посипаємо подрібненою зеленню.