Вернуться назад Распечатать

Салат з тунцем і квасолею

Салат з тунцем і квасолею
Якщо ви вирішили урізноманітнити свій кулінарний багаж - спробуйте приготувати салат з тунцем і квасолею. Цікаве і в той же час незвичайне поєднання риби і овочів, напевно, не залишить вас байдужим. Ще одним плюсом даного блюда є простота і швидкість приготування. Вам не доведеться нічого місити, смажити і настоювати в холодильнику. Саме тому рецепт салату з тунцем і квасолею напевно стане в нагоді вам під час несподіваного прийому гостей.
Отже, саме час переконатися у всіх перевагах цього страви.

Простий рецепт салату з тунцем і квасолею


Інгредієнти:

  • квасоля (будь-який вид) - 1 банка;

  • тунець в олії - 1 банка;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • ріпчаста цибуля - 1 маленька цибулина;

  • оливкова або рослинне масло - 1 ст. л.;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • огірок - 1 шт.;

  • лимонний сік - 2 ч. л.;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Приготування
    Відкриваємо консерви, зливаємо масло і викладаємо шматочки тунця в миску. Для найкращого результату рибу слід трохи розім'яти виделкою. Схожі дії виробляємо з нашої квасолею. Яйця зварити і нарізати великими шматочками. Лук очищаємо, промиваємо під холодною водою і дрібно шаткуємо. При бажанні можна додати трохи селери. Огірок миємо й нарізаємо півколами. Далі всі інгредієнти змішуємо, заправляємо оливковою олією, лимонним соком і присмачую всі спеціями. Перед подачею прикрасити страву шматочками варених яєць. Також при бажанні страву можна заправити майонезом.
    Якщо ж у вас предостатньо, і вам сподобалося поєднання тунця з квасолею, спробуйте приготувати теплий салат.

    Салат з тунцем і квасолею


    Інгредієнти:

  • тунець в олії - 1 банка;

  • квасоля стручкова - 400 г;

  • оливкова олія - 1 ст. л.;

  • лимонний сік - 2 ч. л.;

  • сіль і перець - за смаком;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • Салат з тунцем і квасолею

  • маслини - за смаком.


  • Приготування
    Спосіб приготування той же, проте, доведеться трохи більше часу приділити квасолі. Її треба промити, обрізати кінчики, нарізати стручки на половинки. Далі заливаємо квасолю водою і варимо до готовності близько 20 хвилин. При бажанні салат також можна розбавити огірком і курячими яйцями.
    Також пропонуємо взяти на замітку кілька цікавих салатів з тунцем і помідорами і з тунцем і кукурудзою. Вони неодмінно прикрасять ваш святковий стіл.