Давайте дізнаємося з вами сьогодні як приготувати дуже смачний, вишуканий і ситний салатик з шинкою, який підійде для будь-якого випадку.
Салат боярський з бужениною
Інгредієнти: шинка - 300 г; цибулина - 1 шт.; печериці - 200 г; яйце - 3 шт.; тертий сир - 200 г; волоські горіхи - за смаком; майонез для заправки. Приготування Отже, спочатку готуємо всі потрібні інгредієнти для салату. Для цього шинку нарізаємо кубиками, цибулю чистимо від луски і подрібнюємо. Обсмажуємо його разом з порізаними печерицями на сковороді. Яйця відварюємо, остуджуємо і дрібненько шаткуємо. Тепер беремо невелику форму і викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, на дно кладемо гриби з цибулею, потім яйце, буженину, посипаємо все тертим сиром і прикрашаємо зверху волоськими горіхами. Можете за бажанням додати шар з нарізаних кубиками маринованих огірків . Ось і все, салат з шинкою і грибами готовий!
Салат з буженини з сиром
Інгредієнти: шинка - 200 г; майонез - 100 мл; сир - 150 г; яйце - 3 шт.; зелень - за бажанням. Приготування Буженину нарізаємо смужками, сир натираємо на тертці. Яйця відварюємо, чистимо і дрібно кришимо. Приготовлені продукти змішати, заправляємо майонезом. Готовий салат прикрашаємо зеленню і скибочками буженини.
Рецепт салату з бужениною
Інгредієнти: консервована червона квасоля - 200 г; консервована біла квасоля - 200 г; шинка - 250 г; огірок маринований - 2 шт.; цибулина червона - 1 шт.; зелена цибуля - за смаком; цукор - 1 ч. ложка; оцет бальзамічний - 1 ст. ложка; оливкова олія - 2 ст. ложки; сіль, перець - за смаком. Приготування Цибулю чистимо і дуже тонко шаткуємо півкільцями. Далі кладемо його в миску і заливаємо заздалегідь приготовленим маринадом. Оцет змішати з маслом, цукром, сіллю і перцем. З квасолі зливаємо розсіл, перекладаємо її в салатник. Шинку і огірки нарізаємо соломкою. Зелень промиваємо, обсушуємо. Зелену цибулю подрібнюємо кільцями. Додаємо до квасолі буженину, зелень, огірки і перемішуємо.