Вернуться назад Распечатать

Салат з горошком і ковбасою

Салат з горошком і ковбасою
Пропонуємо вам підбірку дуже простих і легких у виконанні рецептів салатів, які об'єднує наявність копченої ковбаси і зеленого горошку.

Салат з капустою, горошком і ковбасою


Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 500 г;

  • ковбаса копчена - 200 г;

  • горошок консервований - 300 г;

  • майонез, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Капусту тонко ріжемо, солимо і руками її перетираємо з сіллю, щоб вона стала м'якше. Ковбасу ріжемо тонкими брусками, змішуємо з капустою і додаємо горошок, заправляємо майонезом і перемішуємо.

    Салат з горошком і ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса копчена - 100 г;

  • горошок зелений - 200 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • зелень петрушки і кропу - по 1/2 пучка;

  • перець, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Ковбасу і помідори нарізаємо кубиками. Зелень петрушки і кропу подрібнюємо, змішуємо з помідорами і додаємо зелений горошок, солимо і перчимо. Яйце відварюємо круто, дрібно ріжемо і викладаємо в тарілку. Потім на яйця викладаємо шар ковбаси і суміш помідорів і зелені, заправляємо майонезом.

    Салат з копченою ковбасою, болгарським перцем і зеленим горошком


    Інгредієнти:

  • копчена ковбаса - 150 г;

  • картопля - 1 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • морква варена - 1 шт.;

  • зелений горошок - 100 г;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • майонез, сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Відварену картоплю і моркву нарізаємо кубиками. Ковбасу і перець також ріжемо кубиками, потім все змішуємо, нарізаємо зелену цибулю, додаємо зелений горошок, солимо, перчимо, додаємо майонез, перемішуємо і можна подавати.

    Рецепт салату з горошком і ковбасою


    Інгредієнти:

  • копчена ковбаса - 350 г;

  • сир - 250 г;

  • Салат з горошком і ковбасою

  • мариновані огірки - 3 шт.;

  • картопля відварна - 4 шт.;

  • горошок зелений консервований - 1 банка;

  • зелень, майонез, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Відварену картоплю, ковбасу, огірки ріжемо кубиками. Сир натираємо на крупній тертці і додаємо в салат, сюди ж додаємо зелений горошок, домашній майонез і рубану зелень, перемішуємо.
    Сподобалися наші рецепти, тоді рекомендуємо спробувати салат з вареною ковбасою , вийде просто і смачно.