Салати з використанням чіпсів, виходять дуже оригінальними і дивовижно смачними. При цьому вони прості у приготуванні, і обов'язково сподобаються вам і вашим гостям. Отже, давайте розглянемо прості рецепти салатів з чіпсами.
Рецепт салату «Сонечко» з чіпсами
Інгредієнти: помідор - 3 шт.; сир - 250 г; огірок - 3 шт.; майонез - 200 мл; чіпси - 200 р. Приготування Помідори та огірки споліскуємо, витираємо і нарізаємо дрібними кубиками. Сир натираємо на крупній терочке. Всі інгредієнти перекладаємо в одну ємність, додаємо майонез, кладемо сіль і як слід, перемішуємо. Зверху посипаємо салат покришеними чіпсами і прикрашаємо зеленню.
Рецепт салату «Ромашка» з чіпсами
Інгредієнти: куряче філе - 1 шт.; кукурудза консервована - 1 банка; печериці мариновані - 200 г; морква - 2 шт.; цибулина - 1 шт.; яйце - 3 шт.; олія оливкова - для смаження; салатні листя - за смаком; чіпси - для прикраси; майонез для заправки. Приготування Зараз розповімо, як приготувати салат з чіпсами. Куряче філе дрібно шаткуємо й обсмажуємо до готовності на оливковій олії. Цибулину очистити, подрібнюємо і заливаємо на 5 хвилин окропом. Потім воду обережно зливаємо. Яйця відварюємо круто, охолодити, очистити і поділяємо на білки, жовтки і натираємо їх окремо на середній тертці. Гриби нарізаємо невеликими пластинами. Морква варимо до готовності і трьом на тертці. Тепер на дно плоскої тарілочки укладаємо по колу цілі листя салату.
На них кладемо рівномірним шаром куряче філе, розрівнюємо його і змащуємо майонезом. На куряче філе викладаємо яєчні білки, промазуємо майонезом. Наступним шаром йдуть гриби, дрібно нарізану цибулю і терту моркву. Знову покриваємо майонезом і посипаємо тертими жовтками. Верхнім шаром викладаємо консервовану кукурудзу і акуратно розрівнюємо. Прибираємо салат приблизно на 2 години в холодильник. Перед подачею прикрашаємо блюдо по краях картопляними чіпсами овальної форми, надаючи салату форму ромашки.
Рецепт салату «Веселка» з чіпсами
Інгредієнти: копчена ковбаса - 300 г; помідор - 2 шт.; огірок - 2 шт.; кукурудза консервована - 200 г; майонез для заправки чіпси - 100 р. Приготування Ковбасу шаткуємо тонкою соломкою і акуратно розкладаємо на великій плоскій тарілці в двох місцях, подалі один від одного. Помідори промиваємо і також кришимо соломкою. Викладаємо їх на блюдо. Огірки подрібнюємо соломкою, розподіляємо на блюдце через раз. Кукурудзу розкладаємо в інші місця.
Посередині насипаємо чіпси і надаємо їм форму трояндочки. На кордоні кожного інгредієнта робимо майонезну сіточку і подаємо барвистий салат «Веселка» на стіл.
Рецепт салату «Парус» з чіпсами
Інгредієнти: кукурудза консервована - 200 г; корейська морква - 100 г; яйце - 3 шт.; копчений окорочек - 1 шт.; майонез; огірок свіжий - 1 шт.; картопляні чіпси - 100 р. Приготування З консервованої кукурудзи обережно зливаємо всю рідину. Яйця відварюємо, очищаємо і разом з окорочком і огірком нарізаємо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, крім чіпсів, в салатник і заправляємо майонезом. Чіпси добре подрібнюємо і рясно посипаємо салат зверху, залишаючи кілька чипсин для прикраси.
Рецепт крабового салату з чіпсами
Інгредієнти: картопляний чіпси - 100 г; кукурудза консервована - 200 г; майонез; крабові палички - 100 р. Приготування Не відкриваючи пакет, розминаємо в ньому чіпси. Крабові палички нарізаємо кружальцями. Викладаємо В салатник кукурудзу, чіпси, крабові палички і гарненько перемішуємо. Заправляємо оливковою майонезом і подаємо до столу.