Рецепт салату «Орхідея» з чіпсами, безсумнівно, знадобиться тим, господиням, які люблять смачно і незвично сервіровані страви, які можуть прикрасити будь-який святковий стіл. Сьогодні ми поділимося черговим кулінарним успіхом у вигляді цікавого і поживної страви. Не забудьте забігти за чіпсами перед приходом гостей, щоб приємно здивувати всіх цих ситним нововведенням, яке чудово підійде до перших м'ясних страв і будь-яких напоїв фуршетного столу.
Нарешті настав час дізнатися, як приготувати смачний салат «Орхідея» з чіпсами.
Салат «Орхідея» з чіпсами і грибами
Інгредієнти: шинка - 200 г; печериці - 100 г; чіпси - 50 г; куряче яйце - 2 шт.; корейська морква - 100 г; сир твердих сортів - 150 г; майонез - за смаком. Приготування Подрібнюємо корейську моркву тонкими смужками, викладаємо в красиве блюдо, змащуємо майонезом. Гриби відварюємо і дрібно нарізаємо, потім викладаємо зверху і посипаємо подрібненими чіпсами, шар змащуємо майонезом. Далі нарізаємо кубиками шинку і кладемо в загальну страву. Яйця відварюємо, кришимо один жовток і два білка, насипаємо четвертим шаром. Сир натираємо на крупній тертці і відправляємо в салат. Прикрашаємо блюдо майонезом, зверху кладемо залишився жовток і робимо пелюстки орхідеї з чіпсів . Тепер саме час подати наш салат на стіл.
Салат «Орхідея» з чіпсами і куркою
Цей салатик не залишить байдужим жодного гостя, завдяки багатому поєднання смаків і красивому зовнішньому вигляду.
Інгредієнти: куряча грудка - 1 шт.; консервовані ананаси - 05 банки; куряче яйце - 3 шт.; огірок свіжий - 2 шт.; зелена цибуля - пару гілочок; чіпси - 50 г; майонез - за смаком; сіль - щіпка; гранат - для прикраси. Приготування Першим ділом варимо курячу грудку в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо м'ясо кубиками середнього розміру. Потім відварюємо яйця, очищаємо і дрібно кришимо. Огірки промиваємо та нарізаємо маленькими шматочками, ананаси підсушуємо від сиропу і подрібнюємо за тією ж схемою. Зелена цибуля промиваємо і дрібно шаткуємо. Інгредієнти можна укладати в миску по черзі або ж змішати їх разом.
Зрештою, заправляємо блюдо майонезом, прикрашаємо чіпсами і гранатовими зернятками, зробивши з них смачний квітка. При бажанні посипаємо квіткові декорації кропом або формуємо з його листя гілочок. Також цей варіант салату можна урізноманітнити сиром або додати трохи вареної ковбаси .