Салат з кукурудзою і грибами - блюдо, яке вразить ваших гостей тонкістю своїх смакових якостей. Цей салатик призначений для тих, хто любить грибний присмак і хоче приготувати ситну закуску.
Салат з грибами, куркою і кукурудзою
Інгредієнти: кукурудза консервована - 400 г; гриби - 300 г; яйце - 2 шт.; куряче філе - 300 г; цибулина - 1 шт.; майонез - 100 мл; морква - 1 шт. Приготування
Для приготування оригінального салату з грибами і кукурудзою куряче філе відварюємо і остуджуємо. Потім м'ясо дрібно шаткуємо і перекладаємо в салатник. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на середній тертці. Гриби обробляємо, промиваємо і подрібнюємо пластинами.
Далі беремо каструлю з товстим дном, наливаємо трохи масла і починаємо пасерувати цибулю. Потім додаємо моркву, смажимо, помішуючи 10 хвилин і слідом кладемо гриби. Хвилин через 5 все перемішуємо, вимикаємо плиту і остуджуємо овочеву обжарку.
Зварені заздалегідь яйця чистимо і дрібно рубаємо. Жовтки кришимо руками. Тепер складаємо всі інгредієнти в салатницю, додаємо майонез і добре перемішуємо. Готовий салат з грибами, кукурудзою і яйцями прибираємо на 30 хвилин у холодильник, а потім виставляємо на стіл.
Салат з куркою, грибами, кукурудзою і ананасами
Інгредієнти: консервовані ананаси - 100 г; куряча грудка - 200 г; мариновані гриби - 100 г; сир - 100 г; сіль; майонез - 3 ст. ложки; консервована кукурудза - 200 р. Приготування Курячу грудку відварюємо до готовності, охолодити і шаткуємо тонкою соломкою. З грибів зливаємо маринад і розрізаємо їх навпіл. Подрібнюємо сир невеликими кубиками, а ананаси обсушуємо й нарізаємо шматочками середнього розміру. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці, висипаємо кукурудзу, приправляємо сіллю, кладемо майонез і перемішуємо. Готовий салат з куркою , грибами, кукурудзою і сиром охолоджуємо і подаємо на святковий стіл.
Салат з кукурудзою, грибами і шинкою
Інгредієнти: варена шинка - 300 г; свіжі печериці - 8 шт.; цибулина - 1 шт.; свіжі помідори - 2 шт.; консервована кукурудза - 200 г; листя зеленого салату - 1 пучок; рослинне масло - 3 ст. ложки; майонез - за смаком. Приготування Печериці обробляємо, промиваємо і шаткуємо соломкою. Чистимо цибулину від лушпиння, подрібнюємо півкільцями і обсмажуємо разом з грибами на рослинному масло до золотавого кольору. Потім обжарку перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати. Помідори миємо, обсушуємо, ріжемо часточками, а шинку рубаємо соломкою. Тепер викладаємо все в салатник, додати консервовану кукурудзу, остиглі гриби з цибулею і заправляємо блюдо майонезом, при необхідності подсаливая за смаком. Рвемо Руками салатні листя і викладаємо на них нашу отриману суміш.
Салат з кукурудзою, грибами і крабовими паличками
Інгредієнти: крабові палички - 200 г; консервовані шампіньйони - 200 г; цибулина - 1 шт.; рис - 05 склянки; кукурудза консервована - 100 г; свіжий огірок - 1 шт.; яйце - 3 шт.; майонез - за смаком. Приготування Яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо, нарізаємо дрібними кубиками. Крабові палички, свіжий огірок, цибуля, мариновані гриби подрібнюємо. Потім цибулю і гриби пасеруємо протягом 5 хвилин на розігрітій сковороді з додаванням рослинного масла. Тепер викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо половину порції відвареного рису, половина яйця, крабові палички, далі свіжий огірок, гриби з цибулею і кукурудза. Потім шари ще раз повторюємо, прикрашаємо салат солодкою кукурудзою, і свіжою дрібно посіченою зеленню.