Пропонуємо вам зробити дуже простий, але досить смачний і оригінальний салат, не вимагає багато інгредієнтів. Ось, наприклад, у вас є пачка сухариків кириешек і баночка консервованої квасолі? Тоді давайте спробуємо приготувати з них зробити швидкий і ситний салат.
Салат з кириешек з шинкою і квасолею
Інгредієнти: шинка копчена - 250 г; консервована квасоля - 250 г; сухарики «Кириешки» - 1 пачка; сир - 100 г; помідор - 1 шт.; майонез, зелень - за смаком. Приготування З квасолі зливаємо весь розсіл і розрізаємо стручки навпіл. Подрібнюємо сир на крупній тертці, шинку шаткуємо соломкою, а помідор кубиками. Тепер з'єднуємо все в салатник, кладемо майонез і розмішуємо, посипавши зверху сухарями.
Салат з кириешки, квасолею і ковбасою
Інгредієнти: копчена ковбаса - 100 г; консервована квасоля - 20 0г; сухарики «Кириешки» - 50 р; зелень кропу, цибулі - за смаком; майонез; часник - 2 зубчики. Приготування З квасолі обережно зливаємо рідину і перекладаємо боби в салатник. Далі беремо зелень миємо її, обсушуємо і дрібно рубаємо. Ковбасу нарізаємо маленькими вузькими смужками. Часник видавлюємо через прес. Всі підготовлені продукти додаємо до квасолі, в самому кінці кладемо сухарики і заправляємо салат майонезом. Гарненько все перемішуємо і подаємо наше блюдо на стіл.
Салат з куркою, кириешки і квасолею
Інгредієнти: куряче філе - 1 шт.; консервована квасоля - 200 г; маринований огірок - 1 шт.; сухарики «Кириешки»; майонез. Приготування Відварюємо куряче м'ясо, остуджуємо, відокремлюємо від кісток і нарізаємо маленькими кубиками. Маринований огірочок очищаємо від шкірки і теж дрібно шаткуємо. Тепер перекладаємо нарізані продукти в миску і додаємо сухарики. З квасолі обережно зливаємо всю рідину і висипаємо її до решти інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом, ретельно перемішуємо і викладаємо гіркою на плоске блюдо.
Салат з квасолі з сиром і сухариками
Інгредієнти: яйце - 5 шт.; сухарики «Кириешки» - 150 г; листовий салат - 1 пучок; сир - 50 г; перець болгарський - 05 шт.; майонез - за смаком. Приготування Яйця відварюємо круто, чистимо і дрібно рубаємо ножем. Салатні листя промиваємо, обсушуємо і рвемо руками на довільні клаптики. Подрібнюємо сир в тонку стружку на дрібній тертці, а з консервованої квасолі зливаємо всю рідину. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, кладемо в салатник і злегка видавлюємо руками, щоб цибулька дав сік. Болгарський перчик обробляємо від насіння і перетинок, нарізаємо кубиками. Потім, всі підготовлені інгредієнти кладемо в салатник, заправляємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо, а зверху прикрашаємо сухариками. Ось і все, тепер подаємо хрусткий салат на стіл і насолоджуємося його чудово ніжним смаком.
Салат з квасолею, кукурудзою, кириешки і ковбасою
Інгредієнти: консервована квасоля - 200 г; консервована кукурудза - 200 г; сухарики «Кириешки» - 100 г; майонез - за смаком; копчена ковбаса - 50 г; зелень кропу - 1 пучок; спеції. Приготування Розглянемо ще один варіант, як приготувати салат з кириешки і квасолею. Беремо банки з консервованою квасолею і кукурудзою, відкриваємо їх, обережно зливаємо рідину і перекладаємо в салатник. Потім додаємо трохи сухарів. Зелень промиваємо, обсушуємо, дрібно рубаємо, подрібнюємо і теж кладемо в салатник. Тепер все це підсолюємо за смаком, перчимо, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Ну, ось і все, приголомшливо смачний салатик з кириешки , квасолею і кукурудзою готовий.