Вернуться назад Распечатать

Салат з шинкою і квасолею

Салат з шинкою і квасолею
Салат з шинкою і квасолею готується дуже просто і доставляє тільки задоволення. Вам всього лише треба боби замочити з вечора і відварити їх, а інші компоненти вже готові. Залишається подрібнити все і заправити. Отже, пропонуємо вашій увазі оригінальні і прості рецептики салатів з шинкою і квасолею.

Салат з квасолею, шинкою і болгарським перцем


Інгредієнти:

  • біла квасоля консервована - 200 г;

  • шинка - 300 г;

  • солодкий болгарський перець - 1 шт.;

  • яйце - 4 шт.;

  • сир - 100 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • майонез для заправки;

  • сіль, зелень - за смаком.


  • Приготування
    Для приготування салату з шинкою, квасолею і перцем беремо банку з білою квасолею, обережно відкриваємо, зливаємо всю рідину, а вміст перекладаємо в миску. Солодкий болгарський перчик промиваємо, обробляємо, виймаємо насіння, м'якоть нарізаємо соломкою. Сир також шаткуємо соломкою, а шинку подрібнюємо брусочками. Яйця відварюємо круто, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжу зелень промиваємо, стряхиваем і дрібно рубаємо. Часничок раздавливаем за допомогою преса. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в мисці, поливаємо майонезом, розмішуємо і подаємо готовий салат з квасолею , шинкою і сиром на стіл.

    Салат з квасолею, шинкою і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • квасоля червона консервована - 200 г;

  • солодка консервована кукурудза - 200 г;

  • шинка - 200 г;

  • свіжий огірок - 2 шт.;

  • майонез - 200 г;

  • цибулю зелений - 50 р.


  • Приготування
    Шинку нарізаємо невеликими кубиками. Огірки промиваємо і шаткуємо маленькими шматочками. Відкриваємо банку з консервованою квасолею, зливаємо акуратно маринад і змішати боби з усіма попередніми інгредієнтами. Також додаємо в готовий салат з червоною квасолею і шинкою проціджену солодку кукурудзу, поливаємо майонезом і перемішуємо.

    Салат з квасолею, шинкою і огірками


    Інгредієнти:

  • квасоля біла консервована - 200 г;

  • квасоля червона консервована - 200 г;

  • шинка - 300 г;

  • солоний огірок - 2 шт.;

  • синя цибулина - 1 шт.;

  • цибуля зелена - 3 стебла;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • спеції - за смаком.


  • Приготування
    Цибулю чистимо від луски і дрібно шаткуємо. Далі заливаємо сумішшю оливкової олії, перцю, оцту, солі і залишаємо маринуватися на деякий час. З квасолі зливаємо всю рідину, викладаємо її в миску. Шинку і солоні огірочки шаткуємо тоненькою соломкою. Свіжу зелень ретельно промиваємо і просушуємо. Всі компоненти салату з'єднуємо в одній глибокій мисці, додати мариновану цибулю з заправкою і перемішуємо. Готовий салат подаємо на стіл відразу ж, або ставимо в холодильник на кілька годин, щоб всі компоненти гарненько просочилися заправкою.

    Салат з квасолею, шинкою і сухариками


    Інгредієнти:

  • шинка - 300 г;

  • квасоля консервована - 1 банка;

  • маринована кукурудза - 200 г;

  • майонез - 200 мл;

  • сухарі - 100 р.


  • Салат з шинкою і квасолею
    Приготування
    Сухарики для цього салату можна взяти будь-які: куплені в магазині або висушені в домашніх умовах. Для цього білий хліб нарізаємо соломкою і висипаємо рівним шаром на деко. Потім ставимо його в духовку на самий маленький вогонь. Коли сухарики добре підрум'яняться, викладаємо їх на тарілку і посипаємо сіллю.
    Шинку шаткуємо рівномірними кубиками. Квасоля проціджуємо і змішуємо з шинкою. Також відкидаємо на друшляк мариновану солодку кукурудзу і з'єднуємо з попередніми інгредієнтами. Після цього поливаємо готовий салат майонезом і перемішуємо. Перед подачею на стіл викладаємо зверху сухарики.