Напевно, вже не існує людини, яка б не пробував салат з крабових паличок. Знаменитий крабовий вже витіснив зі столів «ветеранів» усіх свят, начебто «Олів'є» або «Шуби» . Настав час трохи освіжити рецептуру набридлого салату з крабовими паличками, додавши до його складу новий інгредієнт - гриби.
Салат з крабовими паличками, грибами і яйцями
Інгредієнти: рис - 40 ст.; яйце - 2 шт.; мариновані гриби - 100 г; крабові палички - 250 г; зелена цибуля - 1 пучок; майонез - за смаком; сіль, перець. Приготування Рис відварюємо до готовності і охолодити. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Нарізаємо крабові палички та гриби. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо їх майонезом. Перед подачею посипаємо салат зеленою цибулею.
Також ви можете урізноманітнити цей салат будь понравшимися інгредієнтами, наприклад, приготувавши салат з кукурудзою, грибами і крабовими паличками.
Салат з грибами, куркою і крабовими паличками
Інгредієнти: куряче філе - 1 шт.; морква - 1 шт.; ріпчаста цибуля - 1 шт.; крабові палички - 250 г; мариновані гриби - 200 г; майонез; рослинна олія; сіль, перець - за смаком; зелень - для прикраси. Приготування Моркву натираємо на дрібній тертці і обсмажуємо разом з цибулею і маринованими грибами до готовності. Куряче філе солимо, перчимо і також смажимо до готовності. Готове філе нарізаємо соломкою. Подрібнюємо зелень і крабові палички. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом.
Салат з крабовими паличками, грибами і морквою готовий! Перед подачею йому необхідно постояти в холодильнику 30 хвилин.
Салат з грибами, крабовими паличками і сиром
Інгредієнти: крабові палички - 250 г; яйця - 3 шт.; печериці - 70 г; сир - 100 г; майонез; сіль, перець. Приготування Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Гриби нарізаємо і обсмажуємо до випаровування зайвої вологи. Сир натираємо на крупній тертці. Крабові палички ріжемо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат майонезом. Солимо і перчимо за смаком салат. Для більшої свіжості в сезон в якості доповнення до салату можна додати натертий свіжий огірок.
Салат з кальмарами, крабовими паличками і грибами
Інгредієнти: кальмари - 3-4 тушки; крабові палички - 300 г; печериці - 400 г; креветки - 300 г; майонез; зелень. Приготування Кальмари чистимо і відварюємо до готовності (30-40 секунд в киплячій воді). Крабові палички нарізаємо кубиками. Печериці обсмажуємо до золотистого кольору. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з очищеними і відвареними креветками. Заправляємо салат майонезом. Готову страву прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.