Вернуться назад Распечатать

Салат з крабовими паличками і грибами

Салат з крабовими паличками і грибами
Напевно, вже не існує людини, яка б не пробував салат з крабових паличок. Знаменитий крабовий вже витіснив зі столів «ветеранів» усіх свят, начебто «Олів'є» або «Шуби» . Настав час трохи освіжити рецептуру набридлого салату з крабовими паличками, додавши до його складу новий інгредієнт - гриби.

Салат з крабовими паличками, грибами і яйцями


Інгредієнти:

  • рис - 40 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • мариновані гриби - 100 г;

  • крабові палички - 250 г;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • майонез - за смаком;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Рис відварюємо до готовності і охолодити. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Нарізаємо крабові палички та гриби. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо їх майонезом. Перед подачею посипаємо салат зеленою цибулею.
    Також ви можете урізноманітнити цей салат будь понравшимися інгредієнтами, наприклад, приготувавши салат з кукурудзою, грибами і крабовими паличками.

    Салат з грибами, куркою і крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • крабові палички - 250 г;

  • мариновані гриби - 200 г;

  • майонез;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень - для прикраси.


  • Приготування
    Моркву натираємо на дрібній тертці і обсмажуємо разом з цибулею і маринованими грибами до готовності. Куряче філе солимо, перчимо і також смажимо до готовності. Готове філе нарізаємо соломкою. Подрібнюємо зелень і крабові палички. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом.
    Салат з крабовими паличками, грибами і морквою готовий! Перед подачею йому необхідно постояти в холодильнику 30 хвилин.

    Салат з грибами, крабовими паличками і сиром


    Інгредієнти:

  • крабові палички - 250 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • печериці - 70 г;

  • сир - 100 г;

  • майонез;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Гриби нарізаємо і обсмажуємо до випаровування зайвої вологи. Сир натираємо на крупній тертці. Крабові палички ріжемо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат майонезом. Солимо і перчимо за смаком салат. Для більшої свіжості в сезон в якості доповнення до салату можна додати натертий свіжий огірок.

    Салат з кальмарами, крабовими паличками і грибами


    Інгредієнти:

  • кальмари - 3-4 тушки;

  • крабові палички - 300 г;

  • печериці - 400 г;

  • Салат з крабовими паличками і грибами

  • креветки - 300 г;

  • майонез;

  • зелень.


  • Приготування
    Кальмари чистимо і відварюємо до готовності (30-40 секунд в киплячій воді). Крабові палички нарізаємо кубиками. Печериці обсмажуємо до золотистого кольору. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з очищеними і відвареними креветками. Заправляємо салат майонезом. Готову страву прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.