Крабові палички - улюблений багатьма продукт. Їх часто використовують як самостійну страву, а також з ними готують смачні салати. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування салатів з крабовими паличками і апельсином.
Рецепт крабового салату з апельсином
Інгредієнти: крабові палички - 240 г; апельсини - 2 шт.; яйця - 5 шт.; кукурудза - 1 банка; часник - 2 зубчики; майонез - за смаком. Приготування Крабові палички ріжемо невеликими кубиками. Яйця відварюємо круто, заливаємо холодною водою, потім чистимо і також ріжемо кубиками. Часник очищаємо і пропускаємо через прес, з кукурудзи зливаємо рідину. Апельсини чистимо від шкірки і зерен, м'якоть нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і перемішуємо.
Салат з крабів з апельсинами
Інгредієнти: крабове м'ясо (або крабові палички) - 200 г; апельсин - 1 шт.; салатний цибуля - 1 шт.; салат айсберг - 250 г; перепелині яйця - 10 шт.; оливкова олія - 6 ст. ложок; гірчиця в зернах - 1 ст. ложка; сіль, перець - за смаком. Приготування Спочатку готуємо заправку: з половини апельсина видавлюємо сік і додаємо трохи цедри, тертої на дрібній тертці. Додаємо оливкову олію, гірчицю , перець і сіль за смаком. Отриману суміш збиваємо. Перепелині яйця варимо 3 хвилини після закипання, а потім нарізаємо навпіл. Цибулю подрібнюємо.
Крабове м'ясо або палички нарізаємо шматочками, змішати з цибулею, додаємо апельсин, нарізаний шматочками. Листя салату айсберг обсушуємо, розкладаємо по тарілках. Зверху розміщуємо крабові палички з цибулею і апельсином, поливаємо все це соусом і прикрашаємо половинками перепелиних яєць.
Салат Крабовий з апельсином»
Інгредієнти: крабові палички - 200 г; свіжий огірок - 150 г; апельсин - 200 г; твердий сир - 170 г; майонез - 200 г; сіль, перець. Приготування Апельсин очистити від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками. Точно так само ріжемо крабові палички, сир і огірок. З'єднуємо всі підготовлені продукти, додаємо майонез, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо.
Салат з крабовими паличками, апельсином і кукурудзою
Інгредієнти: крабові палички - 300 г; рис - 100 г; кукурудза консервована - 1 банка; апельсин - 1 шт.; яйця - 4 шт.; салатний цибулю - 1 шт.; майонез, сіль - за смаком. Приготування Рис добре промиваємо, заливаємо водою 1:3 і відварюємо до готовності. Готовий рис повинен бути розсипчастим, перетравлювати його не варто. Крабові палички, зварені круто яйця і апельсини нарізаємо кубиками, цибулю дрібно шаткуємо. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо кукурудзу, рис, майонез, сіль, перець за смаком і перемішуємо.