Вернуться назад Распечатать

Салат з огірком і кукурудзою

Салат з огірком і кукурудзою
Якщо ви дуже любите солодку кукурудзу, але традиційний рецепт салату вам трохи набрид, то пропонуємо приготувати чудову альтернативу - салатик з кукурудзою і свіжим огірком. Він виходить досить легким і смачним, так що неодмінно сподобається навіть тим, хто уважно стежить за фігурою.

Салат з кукурудзою, огірками та яйцями


Інгредієнти:

  • консервована кукурудза - 200 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • майонез - за смаком;

  • сир - 100 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Отже, спочатку відварюємо круто яйця, чистимо і залишаємо остигати. Відкриваємо банку з кукурудзою, обережно зливаємо всю рідину і висипаємо її в глибоку миску. Огірок миємо, обсушуємо, шаткуємо невеликими кубиками і додаємо до кукурудзі. Остиглі зварені яйця подрібнюємо, висипаємо в салат, заправляємо все домашнім майонезом і перемішуємо. Сир натираємо на дрібну тертку і викладаємо шапочкою зверху на салатик!

    Салат з огірками, помідорами і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • консервована кукурудза - 350 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • свіжий огірок - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • бринза - 200 г;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування
    Отже, для приготування цього салату, спочатку чистимо від лушпиння цибулю шаткуємо його півкільцями. Щоб він сильно не гірчив, заливаємо його гарячою водою, даємо постояти хвилин 10 а потім ретельно промиваємо холодною водою. Огірки шаткуємо кільцями, а помідори - невеликими шматочками. Домашню бринзу подрібнюємо кубиками. Тепер всі компоненти перекладаємо в глибоку миску, перемішуємо гарненько, підсолюємо за смаком, поливаємо маслом і перемішуємо.

    Салат з кукурудзою, ковбасою і огірком


    Інгредієнти:

  • варена ковбаса - 200 г;

  • кукурудза консервована - 100 г;

  • свіжий огірок - 2 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • майонез;

  • петрушка.


  • Салат з огірком і кукурудзою
    Приготування
    Пропонуємо ще один варіант, як приготувати салат з ковбасою і кукурудзою. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і очищаємо. Потім шаткуємо їх невеликими кубиками. Петрушку і свіжі огірки промиваємо, просушуємо і дрібно нарубаем. Пару гілочок залишаємо для прикраси. Огірки очищаємо від шкірки і дрібненько подрібнюємо. Ковбасу нарізаємо кубиками.
    Тепер викладаємо в миску консервовану кукурудзу без соку, ковбасу, порубані огірки, яйця і петрушку. Заправляємо наше блюдо майонезом і гарненько перемішуємо. Готовий салат з кукурудзою, яйцем, огірком і ковбасою прикрашаємо гілочкою свіжої зелені, і подаємо до столу.