Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша. Ніжна текстура салату і нейтральний смак припадуть до смаку кожному.
Салат з куркою, печерицями, сиром і яйцями
Салат з куркою, огірками, яйцем і сиром також відомий у нас під назвою "Грибна поляна" . Це красиве блюдо стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Інгредієнти: відварене куряче філе - 1 шт.; мариновані шампіньйони - 1 банка; морква - 1 шт.; яйця - 3 шт.; картопля - 2 шт.; солоний огірок - 1 шт.; тертий твердий сир - 1 ст.; свіжа зелень. Для заправки: майонез - 1/2 ст.; сметана - 1/2 ст.; кетчуп - 1 /4 ст.; сіль, перець. Приготування Інгредієнти для заправки змішуємо і відставляємо на час. Моркву і картоплю відварюємо і натираємо на крупній тертці. Зварений круто яйця подрібнюємо. Солоний огірок нарізаємо кубиками разом з курячим філе.
На дно форми викладаємо гриби щільним рядом капелюшками вниз. Поверх грибів кладемо шар картоплі і покриваємо його соусом, далі кладемо курку, огірки, морква твердий сир і кожен шар промазуємо заправкою. Салат з куркою, грибами, огірком і яйцями ставимо в такому вигляді в холодильник на 1 годину, після чого перевертаємо салат на пласке блюдо і подаємо, посипавши зеленню.
Салат з грибами, куркою, сиром і яйцем
Інгредієнти: яйця - 6 шт.; гриби - 180 г; куряче філе - 1 шт.; ріпчаста цибуля - 1 шт.; рослинна олія; діжонська гірчиця - 1 ст. ложка; майонез - 3 ст. ложки; сіль, перець. Приготування Подрібнюємо гриби і обсмажуємо разом з цибулею до золотистого кольору. Куряче філе відварюємо і розбираємо на волокна. Відварені круто яйця натираємо на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти салату і заправляємо соусом з гірчиці і майонезу.
Салат з грибами, сиром, яйцями і куркою послужить прекрасною начинкою для сендвіча.
Салат з куркою, картоплею і яйцями
Інгредієнти: яйця - 7 шт.; куряче філе - 1 шт.; картопля - 4-5 шт.; майонез - 3/4 ст.; молоко - 1/3 ст.; гірчиця - 1 ст. ложка; оцет - 1 ст. ложка; зелена цибуля - 1 пучок; червоний цибуля - 1 шт.; селера - 1 шт.; сіль, перець - за смаком. Приготування Відварюємо курку і розбираємо на волокна. Картоплю відварюємо, чистимо і ріжемо кубиками. Подрібнюємо цибулю і селеру. Жовтки варених яєць збиваємо з майонезом, гірчицею, молоком і оцтом. Білки подрібнюємо і змішуємо з іншими інгредієнтами. Заправляємо салат соусом на жовтках і охолоджуємо перед подачею.