Вернуться назад Распечатать

Салат з огірком і ковбасою

Салат з огірком і ковбасою
Салати - це ідеальний спосіб нагодувати гостей або сім'ю, при цьому витративши мінімум коштів і сил на приготування. Сьогодні ми поділимося з вами ще одним рецептом, який може приготуватися для випадків, коли необхідно швидко накрити стіл.

Салат з помідорами, огірками, сиром і ковбасою


Інгредієнти:

  • огірок - 1 шт.;

  • томати черрі - 10 шт.;

  • оливки - 10 шт;

  • ковбаса варена - 250 г;

  • сир моцарелла - 250 г;

  • оливкова олія - 4 ст. ложки;

  • лимонний сік - 2 ст. ложки;

  • суміш італійських трав - 1/3 ч. ложки;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Почнемо приготування салат з огірком і ковбасою з заправки. Для неї за допомогою віночка збиваємо масло і лимонний сік з італійськими травами, сіллю і перцем. Готову заправку відставляємо в сторону.
    Ковбасу і сир нарізаємо кубиками. Огірки можна також нарізати кубиками або кружечками. Маслини ріжемо уздовж навпіл, а томати черрі - четвертинками. Змішуємо всі інгредієнти в салатник і поливаємо заправкою.

    Салат з копченою ковбасою і свіжим огірком


    Пікантна копчена ковбаса хороша в багатьох салатах, але в цьому, де її смак згладжений свіжими овочами, вона здається як не можна до речі. Оригінальна заправка може також бути використана і в інших рецептах, адже її універсальність здатна підкреслити смак будь-якого салату.
    Інгредієнти:

  • ковбаса копчена - 100 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • молода білокачанна капуста - 1/4 качана;

  • зелень;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • гірчиця - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Ковбасу нарізаємо соломкою. Аналогічним чином подрібнюємо і свіжий огірок з болгарським перцем. Капусту дрібно шаткуємо. У невеликій мисочці змішуємо сметану, майонез і гірчицю . Додаємо в соус подрібнену зелень. Змішуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо отриманим соусом.

    Салат з ковбасою, сиром, огірком і яйцем


    Інгредієнти:

  • ковбаса варена - 250 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • твердий сир - 100 г;

  • Салат з огірком і ковбасою

  • болгарський перець -1 шт.;

  • консервована кукурудза - 1 банка;

  • кріп;

  • майонез - за смаком;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Варену ковбасу ріжемо кубиками, аналогічно подрібнюємо і болгарський перець. Сир натираємо на крупній тертці. З консервованої кукурудзи зливаємо надлишки рідини. Всі інгредієнти змішуємо в салатнику, присмачую зеленню і спеціями і заправляємо майонезом. Подаємо салат салат з кукурудзою, огірком, яйцем і ковбасою до столу охолодженим.