Кукурудза надає стравам особливий смак. При цьому вона відмінно поєднується з багатьма продуктами. Зараз ми розповімо, як приготувати ситні і неймовірно смачні салати з м'ясом і кукурудзою.
Салат з крабовим м'ясом і кукурудзою
Інгредієнти: крабове мясо - 400 г; огірки свіжі - 300 г; консервована кукурудза - 1 банка; цибулю білий салатний - 200 г; майонез - 150 г; сіль, перець - за смаком. Приготування Крабове м'ясо, огірки і моркву ріжемо соломкою. Чистимо цибулю та нарізаємо його півкільцями. З кукурудзи зливаємо рідину. Всі інгредієнти з'єднуємо, додаємо майонез, сіль, перець за смаком і перемішуємо.
М'ясний салат з кукурудзою
Інгредієнти: свинина - 300 г; цибуля - 1 шт.; морква - 1 шт.; яйця - 5 шт.; кукурудза консервована - 1 банка; майонез, сіль - за смаком. Приготування Свинину миємо, варимо до готовності, потім охолоджуємо і нарізаємо кубиками. Тепер готуємо яєчні млинці : розбиваємо яйце, збиваємо його, злегка додаємо сіль і смажимо млинці - з 1 яйця вийде 1 млинець. Потім нарізаємо соломкою. Моркву тремо на крупній тертці, шаткуємо цибулю. Обсмажуємо моркву з цибулею на рослинному маслі. З кукурудзи зливаємо рідину. Всі інгредієнти складаємо в глибоку миску, додаємо майонез і перемішуємо. Даємо настоятися 2 години і подаємо до столу.
Салат з крабовим м'ясом, кукурудзою і яйцями
Інгредієнти: крабове м'ясо - 200 г; білокачанна капуста - 200 г; маслини - 120 г; консервована кукурудза - 200 г; яйця - 4 шт.; сіль, перець, майонез - за смаком. Приготування Яйця варимо круто, а потім ріжемо соломкою. Так само чинимо і з крабовим м'ясом. Додаємо маслини, консервовану кукурудзу. Капусту шаткуємо тонкою соломкою, злегка посипаємо сіллю і мнемо руками, поки вона не пустить сік. Додаємо капусту до решти інгредієнтів, заправляємо салат майонезом, солимо і перчимо за смаком.
Святковий салат з м'ясом і кукурудзою
Інгредієнти: куряче філе - 300 г; твердий сир - 70 г; хліб - 200 г; яйця - 4 шт.; кукурудза консервована - 1 банка; листя салату; лимон - половинка; майонез - за смаком. Приготування Яйця варимо круто, 1 яйце залишаємо, інші ріжемо кубиками. Куряче філе варимо до готовності і ріжемо невеликими шматочками. На дрібній тертці натираємо сир. Хліб ріжемо кубиками, обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної скоринки. З'єднуємо яйця, курку, кукурудзу, сухарики, додаємо майонез, перемішуємо. На плоске блюдо викладаємо салат, посипаємо тертим сиром і прикрашаємо четвертинками яєць і часточками лимона.