Вернуться назад Распечатать

Салат «Ніжність» з грибами

Салат «Ніжність» з грибами
Існує дуже багато різноманітних рецептів приготування салатів. Але іноді хочеться приготувати щось особливе, просте і дуже ніжне. У цьому випадком пропонуємо вам пригостити гостей приголомшливо ситним і оригінальним салатом з грибами, який так і називається - «Ніжність».

Рецепт салату «Ніжність» з грибами


Інгредієнти:

  • печериці у власному соку - 1 банка;

  • цибулина - 1 шт.;

  • солоний огірок - 2 шт.;

  • картопля - 4 шт.;

  • вершки - 200 г;

  • кріп - 05 пучка;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулю чистимо і шаткуємо невеликими квадратиками. Потім пасеруємо його на рослинному масло, додаємо подрібнені скибочками гриби і обсмажуємо овочі, помішуючи до готовності. Картоплю чистимо і разом з солоними огірками нарізаємо кубиками, як у вінегрет. Потім додаємо до них обжарку, солимо, перчимо за смаком і заправляємо салат вершками, збитими попередньо в міцну піну. Готову страву прикрашаємо свіжим кропом і подаємо на стіл! Запевняємо вас, салат сам виправдовує свою назву!

    Салат «Ніжність» з грибами і куркою


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці - 300 г;

  • куряче філе-200 г;

  • пекінська капуста - 1 вилочок;

  • яйце - 3 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • консервований зелений горошок - 6 ст. ложок;

  • майонез.


  • Приготування
    Пекінську капусту шаткуємо соломкою і викладаємо на дно салатника. Потім покриваємо злегка майонезом і переходимо до наступного кроку. Для цього куряче філе відварюємо до готовності, охолодити, поділяємо на волокна і викладаємо поверх капусти, змащуючи теж майонезом. Варені яйця подрібнюємо на терочке і викладаємо наступним шаром. Далі покриваємо всі нашаткованою півкільцями цибулею і кладемо відварні і подрібнені грибочки. Зверху посипаємо блюдо консервованим горошком і подаємо готовий грибний салат «Ніжність» до столу.

    Салат «Ніжність» з грибами і картоплею


    Інгредієнти:

  • свіжі гриби - 200 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • солоні огірки - 2 шт.;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • олія рослинна;

  • Салат «Ніжність» з грибами

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця заздалегідь відварюємо, чистимо і відокремлюємо білки від жовтків. Гриби промиваємо, обробляємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім охолоджуємо, нарізаємо пластинами і пасеруємо разом з подрібненою цибулею на рослинному маслечко до рум'яного кольору. Відварну картоплю і солоні огірки шаткуємо невеликими шматочками і викладаємо салат шарами у будь-якій послідовності, промазуючи майонезом. Зверху засипаємо блюдо тертим курячим жовтком і подаємо на стіл.