Існує дуже багато різноманітних рецептів приготування салатів. Але іноді хочеться приготувати щось особливе, просте і дуже ніжне. У цьому випадком пропонуємо вам пригостити гостей приголомшливо ситним і оригінальним салатом з грибами, який так і називається - «Ніжність».
Рецепт салату «Ніжність» з грибами
Інгредієнти: печериці у власному соку - 1 банка; цибулина - 1 шт.; солоний огірок - 2 шт.; картопля - 4 шт.; вершки - 200 г; кріп - 05 пучка; спеції. Приготування Цибулю чистимо і шаткуємо невеликими квадратиками. Потім пасеруємо його на рослинному масло, додаємо подрібнені скибочками гриби і обсмажуємо овочі, помішуючи до готовності. Картоплю чистимо і разом з солоними огірками нарізаємо кубиками, як у вінегрет. Потім додаємо до них обжарку, солимо, перчимо за смаком і заправляємо салат вершками, збитими попередньо в міцну піну. Готову страву прикрашаємо свіжим кропом і подаємо на стіл! Запевняємо вас, салат сам виправдовує свою назву!
Салат «Ніжність» з грибами і куркою
Інгредієнти: свіжі печериці - 300 г; куряче філе-200 г; пекінська капуста - 1 вилочок; яйце - 3 шт.; цибулина - 2 шт.; консервований зелений горошок - 6 ст. ложок; майонез. Приготування Пекінську капусту шаткуємо соломкою і викладаємо на дно салатника. Потім покриваємо злегка майонезом і переходимо до наступного кроку. Для цього куряче філе відварюємо до готовності, охолодити, поділяємо на волокна і викладаємо поверх капусти, змащуючи теж майонезом. Варені яйця подрібнюємо на терочке і викладаємо наступним шаром. Далі покриваємо всі нашаткованою півкільцями цибулею і кладемо відварні і подрібнені грибочки. Зверху посипаємо блюдо консервованим горошком і подаємо готовий грибний салат «Ніжність» до столу.
Салат «Ніжність» з грибами і картоплею
Інгредієнти: свіжі гриби - 200 г; картопля - 3 шт.; яйце - 2 шт.; цибулина - 1 шт.; сметана - 1 ст. ложка; солоні огірки - 2 шт.; майонез - 1 ст. ложка; олія рослинна; спеції. Приготування Яйця заздалегідь відварюємо, чистимо і відокремлюємо білки від жовтків. Гриби промиваємо, обробляємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім охолоджуємо, нарізаємо пластинами і пасеруємо разом з подрібненою цибулею на рослинному маслечко до рум'яного кольору. Відварну картоплю і солоні огірки шаткуємо невеликими шматочками і викладаємо салат шарами у будь-якій послідовності, промазуючи майонезом. Зверху засипаємо блюдо тертим курячим жовтком і подаємо на стіл.