З грибів готують безліч смачних страв. Вони чудово поєднуються і з м'ясом, і з яйцями. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування салатів з кукурудзи і печериць.
Салат з крабовими паличками, кукурудзою та печерицями
Інгредієнти: кукурудза - 1 банку (340 г); квасоля біла у власному соку - 340 р (1 банку); крабові палички - 240 г; цибуля - 2 шт.; печериці свіжі - 05 кг; рослинна олія; майонез. Приготування Ріжемо Тонкими пластинками гриби і смажимо їх на рослинному маслі. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору. Крабові палички ріжемо невеликими кубиками. З квасолі і кукурудзи зливаємо рідину. У глибокій мисці з'єднуємо всі інгредієнти, за смаком кладемо майонез і перемішуємо.
Салат з кукурудзою, печерицями та куркою
Інгредієнти: філе куряче - 300 г; печериці - 300 г; консервована кукурудза - 1 банка; яйця - 2 шт.; цибуля - 100 г; морква - 200 г; майонез; сіль, перець - за смаком. Приготування Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці. Куряче філе відварюємо до готовності, а потім ріжемо кубиками. Гриби також ріжемо кубиками. На рослинному маслі спочатку обсмажуємо до м'якості цибулю, потім додаємо моркву і смажимо все разом ще хвилин 5. Після цього викладаємо гриби і смажимо ще 10 хвилин, періодично помішуючи. За смаком додаємо перець і сіль. Яйця варимо круто, чистимо і тремо на тертці. З кукурудзи зливаємо рідину. З'єднуємо всі інгредієнти, за смаком додаємо майонез і перемішуємо.
Салат з кукурудзою, печерицями та яйцями
Інгредієнти: печериці стерилізовані - 1 банка (425 г); кукурудза солодка - 1 банка; яйця - 4 шт.; солодкий цибуля біла - 1 шт.; рослинна олія; майонез. Приготування З кукурудзи і маринованих печериць зливаємо рідину. Цибулю чистимо й нарізаємо тонкими кільцями, обсмажуємо її на рослинній олії хвилин 5 потім викладаємо гриби і смажимо ще 5 хвилин. Відварені круто яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно ріжемо. У глибокій мисці з'єднуємо кукурудзу, печериці і яйця, за смаком додаємо сіль і майонез, перемішуємо і подаємо до столу.
Салат зі смаженими печерицями та кукурудзою
Інгредієнти: печериці - 400 г; твердий сир - 250 г; шинка - 250 г; кукурудза - 1 банка; цибуля - 1 шт.; сіль, майонез - до смаку. Приготування Печериці ріжемо кубиками, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо гриби з цибулею на рослинному маслі. Сир тремо на крупній тертці, шинку ріжемо соломкою. Змішуємо інгредієнти, додаємо за смаком майонез, сіль і перемішуємо.
Салат з кукурудзи з печерицями та млинцями
Інгредієнти: цибуля - 3 шт.; кукурудза консервована - 1 банка; мариновані шампіньйони - 200 г; яйця - 5 шт.; майонез. Приготування Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до придбання золотистого кольору. Потім викладаємо гриби і ще трохи обсмажуємо. Розбиваємо яйце в чашку, злегка збиваємо його і виливаємо на змащену маслом сковороду, випікаємо млинець. Точно так само чинимо і з іншими яйцями. Готові млинчики нарізаємо соломкою. Інгредієнти з'єднуємо, додаємо за смаком майонез, і все - салат готовий!
Салат з маринованими печерицями, кукурудзою і сиром
Інгредієнти: консервовані шампіньйони - 1 банка (350 р); консервована кукурудза - 1 банку (340 г); сир твердий - 150 г; часник - 3 зубчики; рослинне масло - 3 ст. ложки; майонез - 3 ст. ложки; сіль - за смаком. Приготування Печериці відкидаємо на друшляк, а потім трохи обсушуємо. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо печериці і обсмажуємо їх до золотистого кольору. Кукурудзу також відкидаємо на друшляк. Сир тремо на крупній тертці, часник пропускаємо через прес. З'єднуємо всі компоненти, солимо за смаком, додаємо майонез і перемішуємо.