Салат з моркви , капусти та буряків повний вітамінів. Такий салат відмінно очищає кишечник, відмінно вимітає все зайве з організму і збагачує вітамінами. Він прискорює обмін речовин і спалює зайві жири. Зараз ми розповімо вам декілька рецептів приготування такого чудового і корисного вітамінного салату.
Салат з морквою, капустою і буряком
Інгредієнти: буряк - 1 шт.; морква - 1-2 шт.; капуста - 1/4 головки; масло рослинне - 3-4 ст. ложки; сіль, перець. Приготування Приготуємо вітамінний салат з капусти, моркви і буряків. Цей салат повний корисних речовин і відмінно очищає кишечник, як мітла. Для приготування салату нашинкуем капусту. Викладаємо у велику миску, присипаємо сіллю і гарненько мнемо руками. Морква очистимо і натремо на крупній тертці. Буряк теж натираємо на тертці і поливаємо зверху олією і перемішуємо, масло покриє буряк тонкою плівкою, щоб вона не фарбувалася. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо олією. Салат виходить дуже яскравим. Такий вітамінний салат припаде до душі любителям пісних страв.
Салат з м'ясом, буряком, морквою і капустою
Інгредієнти: м'ясо - 250 г; морква - 150 г; капуста білокачанна - 150 г; буряк - 150 г; майонез або сметана - 3 ст. ложки; сіль за смаком. Приготування Почнемо з м'яса. Нарізаємо його тонкою соломкою і обсмажуємо до готовності на сковороді. Можна м'ясо відварити, нарізати соломкою і трохи обсмажити для утворення скоринки. Моркву і буряк чистимо і натираємо на середній тертці. Капусту дрібно шаткуємо. Всі підготовлені продукти складаємо в каструлю і перемішуємо.
Заправляємо наш салат сметаною або домашнім майонезом ще раз перемішуємо. Салат з м'ясом, свеклою, капустою і морквою готовий, можна подавати до столу.
Вітамінний салат з морквою, капустою і буряком
Інгредієнти: велика морква -1 шт; капуста білокачанна - 250 г; буряк велика - 1 шт. Для заправки:
часник - 2 зубчики; масло рослинне - 2 ст. ложки; соєвий соус - 2 ст. ложки; приправа для корейської моркви. Приготування Буряк і моркву натремо на крупній тертці. Капусту дрібно шаткуємо. Білокачанна капуста жорсткувата, її присипаємо сіллю і добре мнемо руками, щоб салат вийшов ніжніше можна використовувати капусту сорту «айсберг». Викладаємо наші овочі в салатник, додаємо часник (його потрібно дрібно нарізати або пропустити через часникодавку), соєвий соус, рослинна олія і приправу для моркви. Все добре перемішуємо і даємо салату настоятися 25 хвилин.