Давайте розглянемо з вами сьогодні як приготувати смачний і корисний салат з консервованих кальмарів. Блюдо виходить досить ситним, пікантним і відноситься до розряду делікатесних.
Рецепт салату з консервованими кальмарами
Інгредієнти: консервований горошок - 200 г; зелена цибуля - 50 р; спеції; консервовані кальмари - 200 г; майонез - 2 ст. ложки; яйце - 2 шт.; свіжа петрушка - 30 р. Приготування Яйця кладемо в ковшичек, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо протягом 10 хвилин. Потім охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Кальмарів відокремлюємо від рідини і шаткуємо тонкою соломкою. Пір'я цибулі промиваємо в проточній воді, стряхиваем і рубаємо кільцями. Зелень петрушки дрібно нарізаємо і з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти в глибокій мисці. Додаємо консервований зелений горошок, солимо, перчимо салат до смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Салат з консервованих кальмарів з яйцем і цибулею
Інгредієнти: консервовані кальмари - 500 г; яйце - 6 шт.; креветки - 7 шт.; сир - 100 г; цибулю зелений - 50 р; майонез - 200 мл Приготування
Для початку відварюємо яйця протягом 10 хвилин. Потім чистимо їх і натираємо на дрібній терочке. Кальмари виймаємо з банки і нарізаємо тонкою соломкою. Пір'я зеленої цибулі подрібнюємо, а сир твердих сортів натираємо на тертці. Тепер всі приготовані інгредієнти змішуємо між собою, поливаємо домашнім майонезом , перекладаємо в салатник і прикрашаємо очищеними вареними креветками .
Салат з консервованих кальмарів з яйцем
Інгредієнти: яйце - 3 шт.; кальмари мариновані - 200 г; картопля - 200 г; масло рослинне - 70 мл; цибулина - 1 шт.; листя салату - 10 г; спеції. Приготування Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і відокремлюємо білки від жовтків. Білок розрізаємо на шматочки. Цибулину дрібно шаткуємо і пасеруємо на сковороді в рослинному маслечко до рум'яної скоринки. Картоплю відварюємо в мундирі, чистимо і розрізаємо на шматочки. Кальмари проціджуємо і подрібнюємо невеликими скибочками. Тепер всі складові салату з'єднуємо, посипаємо сіллю, перцем і гарненько перемішуємо. Для прикраси страви використовуємо половинки жовтків і свіже листя зеленого салату.
Салат з консервованих кальмарів і маслин
Інгредієнти: мариновані кальмари - 250 г; зелений консервований горошок - 400 г; кислі огірки - 100 г; маслини - 10 шт.; сметана - 100 г; спеції; зелень петрушки. Приготування Отже, кальмари спочатку проціджуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Картоплю добре промиваємо, заливаємо водою і відварюємо в мундирі, підсолюємо за смаком. Потім охолоджуємо і шаткуємо невеликими кубиками. Огірочки подрібнюємо соломкою. Зелень петрушки промиваємо і дрібно рубаємо ножем. Банку з зеленим горошком заздалегідь відкриваємо, зливаємо маринад і змішуємо горошок з іншими приготованими інгредієнтами салату. Готову страву приправляємо спеціями, рясно поливаємо сметаною, перемішуємо і перед подачею на стіл прикрашаємо маслинами без кісточок.
Салат з консервованих кальмарів
Інгредієнти: консервовані кальмари - 300 г; майонез для заправки; яйце - 3 шт.; яблуко - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; сир твердий - 50 р. Приготування Кальмари проціджуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Чистимо цибулину від лушпиння, промиваємо, нарізаємо півкільцями і заливаємо на 10 хвилин окропом. Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо разом з яблуком на тертці. Всі приготовані інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, посипаємо тертим сиром, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.