Салат з авокадо і куркою - легке літнє блюдо, яке в повній мірі наситить ваш організм білком і корисними жирами. Готувати цю закуску не важче, ніж будь-який інший курячий салат, але смак у підсумку виходить куди більш виразним.
Салат з авокадо, куркою і бринзою
Інгредієнти: молодий шпинат - 3-4 жмені; томати черрі - 300 г; куряче філе - 300 г; авокадо - 1 шт.; бринза - 100 г; винний оцет - 3 ст. ложки; оливкова олія - 2 ст. ложки; діжонська гірчиця - 1 ст. ложка; сіль, перець - за смаком. Приготування Курятину відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і розбираємо на волокна. Шпинат грубо нарізаємо або рвемо руками. Викладаємо листя на дно плоского блюда, а зверху розкладаємо шматочки курячої грудки і половинки помідорів черрі. Авокадо нарізаємо кубиками і додаємо в салат разом з раскрошенной бринзою.
З допомогою віночка збиваємо винний оцет з маслом і гірчицею, приправляємо заправку сіллю і перцем і поливаємо нею салат.
Рецепт салату з авокадо, куркою і фісташками
Інгредієнти: фісташки (без шкаралупи) - 1 ст.; оливкова олія - 4 ст. ложки; філе куряче - 4 шт.; сіль, перець - за смаком; мікс салату - 300 г; авокадо -1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; зелена цибуля - 1 пучок; оливкова олія, лимонний сік, бальзамічна глазур. Приготування Фісташки подрібнюємо за допомогою блендера. Куряче філе відбиваємо, приправляємо сіллю і перцем, а потім посипаємо половиною подрібнених горіхів. Обсмажуємо курятину, нарізаємо і змішати з іншими інгредієнтами салату. Приправляємо страву маслом, лимонним соком і бальзамічної глазур'ю за смаком, після чого посипаємо салат залишилися фісташками.
Салат з авокадо і курячою грудкою
Інгредієнти: куряче філе - 1 шт.; консервована кукурудза - 1 /4 ст.; консервована квасоля - 1 /4 ст.; зелений лук, петрушка - 1 пучок; томати черрі - 350 г; винний оцет - 2 ст. ложки; майонез - 4 ст. ложки; сіль, перець - за смаком; авокадо - 4 шт. Приготування Відварене куряче філе нарізаємо кубиками і кладемо в салатник. Слідом кладемо нарізані томати черрі, квасолю, кукурудзу і подрібнену зелень. М'якоть авокадо акуратно, з допомогою ложки, відокремлюємо від шкірки. Нарізаємо її і змішати з іншими інгредієнтами салату. Майонез змішуємо з оцтом, сіллю і перцем. Заправляємо отриманим соусом салат і розкладаємо його по чашечці з шкірки авокадо.