Салат з крабовим м'ясом виходить неймовірно смачною, ситною і яскравим. Він оригінально буде виглядати на святковому столі і викличе непідробну радість і захоплення у всіх гостей. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів його приготування.
Рецепт салату з крабовим м'ясом
Інгредієнти: крабове м'ясо - 450 г; лимон - 05 шт.; винний оцет - 2 ст. ложки; стебла селери - 2 шт.; авокадо - для прикраси; йогурт - 3 ст. ложки; спеції; свіжий огірок - 1 шт.; синя цибулина - 1 шт.; свіжа зелень. Приготування Отже, для приготування салату з авокадо , крабове м'ясо подрібнюємо і викладаємо в миску. Тепер додаємо до нього трохи оцту і вичавлюємо з лимона сік. Селеру нарізаємо тоненькими шматочками. Болгарський перчик промиваємо, обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо невеликими кубиками. Синій цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Свіжий огірок промиваємо, зрізаємо шкірку і подрібнюємо соломкою. Петрушку промиваємо, просушуємо на паперовому рушнику і подрібнюємо.
Тепер всі нарізані овочі змішуємо з крабовим м'ясом, підсолюємо за смаком, перчимо і заправляємо питним натуральним йогуртом . Посипаємо блюдо свіжою зеленню і знову перемішуємо. Подаємо готовий пісний салат з крабовим м'ясом і огірком на салатних листках, прикрасивши дольками лимона і скибочками стиглого авокадо. А ще можете подати такий салатик в чашах з авокадо, попередньо видаливши за допомогою ножа, більшу частину фруктової м'якоті.
Смачний салат з крабовим м'ясом
Інгредієнти: яблука - 2 шт.; крабове м'ясо - 200 г; китайська капуста - 300 г; цибулина - 1 шт.; олія оливкова - для заправки; свіжа зелень; лимонний сік - за смаком; часник - 1 зубчик; оцет яблучний - 1 ст. ложка; зелена цибуля - 05 пучка; спеції. Приготування Яблука промиваємо, зрізаємо шкірку і видаляємо серцевину. Тепер одне яблучко подрібнюємо в блендері до однорідного стану, додаємо до нього сіль, оцет, перець і видавлюємо через прес зубчик часничку. Збиваємо масу до тих пір, поки у вас не вийде суміш схожа на пюре. Друге яблуко просто шаткуємо кубиками. Крабове м'ясо подрібнюємо на дрібні шматочки, а китайську капусту рубаємо соломкою, залишаючи кілька великих листя для сервірування.
Цибулю чистимо, ріжемо дрібненько і з'єднуємо з яблуком, капустою і крабовим м'ясом. Тепер додаємо в салат наше пюре, заправляємо оливковою маслом і ретельно перемішуємо. Ось і все, легкий і смачний крабовий салат з яблуком готовий! Подаємо його на листках капусти, прикрасивши побажанням зеленню.
Салат з крабовим м'ясом і помідорами
Інгредієнти: свіжа м'ята - 50 г; соус табаско - за смаком; спеції; олія оливкова - 50 мл; лимон - 2 шт.; м'ясо крабове - 100 г; помідори - 200 г; зелена цибуля - 100 р; свіжа петрушка - 100 р. Приготування Для приготування овочевого салату з крабовим м'ясом готуємо спочатку всі інгредієнти. Помідори дрібно рубаємо, крабове м'ясо ріжемо кубиками, зелень шаткуємо. Тепер з'єднуємо все в салатник, поливають маслом, збризкуємо лимонним соком, капаємо трохи соусу табаско, солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо і подаємо страву до столу.
Салат з крабовим м'ясом, кукурудзою і яйцем
Інгредієнти: крабове мясо - 400 г; яйце - 5 шт.; сир твердий - 200 г; консервована кукурудза - 380 г; майонез - 250 мл; рис - 05 склянки; часник - 4 зубчики. Приготування Яйця заздалегідь відварюємо круто, чистимо і дрібно нарізаємо, а жовтки кришимо руками. Крабове м'ясо обробляємо на волокна. Рис відварюємо, промиваємо під холодною водою. Сир натираємо на тертці. Все складаємо в салатницю, додаємо кукурудзу, видавлюємо часник, заправляємо майонезом і перемішуємо.