Пропонуємо вам приготувати сьогодні чудовий вітамінний салат зі свіжої редиски і огірків. Це блюдо дуже просте і легке в виконанні. Такий салат чудово доповнить будь-яке рибне або м'ясне блюдо, або стане просто хорошою закускою до шашлику, пожаренному на природі. Редис чудово поєднується з багатьма овочами і кисломолочними продуктами - домашнім кефіром , сиром і сметаною.
Салат з капустою, редькою і огірком
Інгредієнти: білокачанна капуста - 400 г; свіжий редис - 300 г; масло рослинне - 2 ст. ложки; спеції; зелень - за бажанням. Приготування З капусти, знімаємо погані верхні листочки, дрібно шаткуємо її, ретельно розминаємо руками, щоб вона стала м'якше і пустила трохи соку. Редис промиваємо, витирає серветкою і нарізаємо тонкими півкільцями. Зелень обполіскуємо, струшуємо і дрібно рубаємо. Тепер перемішуємо всі компоненти нашого салату в глибокій мисці, підсолюємо за смаком і заправляємо все рослинним маслом.
Салат з редискою, огірком і яйцем
Інгредієнти: редиска - 10 шт.; свіжі огірки - 2 шт.; яйце - 2 шт.; зелена цибуля - 05 пучка; сметана для заправки; спеції. Приготування Яйця заздалегідь відварюємо круто, заливаємо холодною водою і залишаємо остигати. Редиску гарненько промиваємо, видаляємо корінці і шаткуємо тонкими пластинками. Огірки також тонко нарізаємо і додаємо до редисці. Варені яйця очистити від шкаралупи і рубаємо ножем. Свіжу зелень кропу і зеленої цибулі промиваємо водою, обсушуємо, подрібнюємо і додаємо в салат. Заправляємо його сметаною, підсолюємо за бажанням і гарненько перемішуємо.
Салат з редису з огірком
Інгредієнти: редька - 200 г; огірок - 200 г; олія рослинна; оцет - за смаком; спеції. Приготування Редиску промиваємо, обсушуємо, обробляємо і нарізаємо тонкими кружечками. У свіжого огірка зрізаємо шкірку і шаткуємо його соломкою. Цибулька моєму, зрізаємо все зайве і дрібно рубаємо. Далі змішуємо всі овочі в глибокій мисці, заправляємо рослинним маслом, збризкуємо оцтом, солимо і гарненько перемішуємо.
Салат з редискою, картоплею і огірком
Інгредієнти: редис - 200 г; свіжий огірок - 1 шт.; картопля - 1 шт.; консервований зелений горошок - 100 г; зелена цибуля; майонез - 2 ст. ложки; сметана - 2 ст. ложки; спеції. Приготування Відварену в мундирі картоплю остуджуємо і чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Огірок, редис і листя салату обробляємо і тонко шаткуємо. З'єднуємо всі інгредієнти в миску, додаємо консервований зелений горошок , заправляємо сметаною і майонезом, підсолюємо і перчимо за смаком.
Салат з редискою, огірком і кукурудзою
Інгредієнти: кукурудза консервована - 150 г; редис - 150 г; свіжий огірок - 1 шт.; рис - 50 г; олія рослинна; спеції; зелена цибуля - 05 пучка. Приготування Свіжий редис обробляємо і нарізаємо разом з огірком дрібними скибочками. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і розрізаємо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, додати варений рис, поливаємо рослинним маслом, посипаємо подрібненою зеленню і ретельно перемішуємо.
Салат з редискою і огірком
Інгредієнти: зелена цибуля - 05 пучка; огірок - 1 шт.; спеції; редис - 200 г; сметана - 2 ст. ложки; лимонний сік - 1 ст. ложка; свіжий кріп - 1 пучок. Приготування Отже, свіжий огірок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірку і нарізаємо соломкою. Редис обробляємо і шаткуємо тонкими кружечками. Зелень промиваємо, просушуємо і дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо овочі, додаємо сметану, додаємо трохи лимонного соку, додаємо дрібку меленого чорного перчика і солі. Салат ретельно перемішуємо і відразу ж подаємо до столу.