Вернуться назад Распечатать

Салат з ананасів і печериць

Салат з ананасів і печериць
Оригінальний салат завжди зможе прикрасити святковий стіл і порадувати гостей. Зараз ми розповімо, як приготувати салат з ананасів і печериць. Незважаючи на таке незвичайне поєднання продуктів, салат виходить дуже смачним.

Салат з куркою, ананасами, печерицями та сиром


Інгредієнти:

  • куряча грудка - 1 шт.;

  • яйця - 3 шт.;

  • печериці - 300 г;

  • сир твердий - 200 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • ананаси консервовані - 400 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез.


  • Приготування
    Курячу грудку відварюємо, потім охолоджуємо і нарізаємо кубиками. Яйця варимо круто і також ріжемо кубиками. Твердий сир тремо на крупній тертці. Подрібнюємо цибулю нарізаємо пластинами гриби і обсмажуємо разом з цибулею на рослинному маслі. Ананаси ріжемо кубиками. Часник пропускаємо через прес і змішати з майонезом. З'єднуємо всі інгредієнти, заправляємо салат отриманим соусом і подаємо до столу.

    Салат з куркою, ананасами і маринованими печерицями в тарталетках


    Інгредієнти:

  • ананаси консервовані - 1 банка;

  • кукурудза консервована - 1 банка;

  • печериці мариновані - 1 банка;

  • куряче філе - 250 г;

  • майонез - 250 г;

  • тарталетки;

  • листя салату.


  • Приготування
    Куряче філе відварюємо до готовності, потім ріжемо кубиками. З печериць і ананасів зливаємо рідину і також ріжемо їх кубиками. Інгредієнти з'єднуємо, додаємо кукурудзу, домашній майонез і перемішуємо салат. Викладаємо його в тарталетки. На плоске блюдо спочатку кладемо листя салату, потім поміщаємо тарталетки і подаємо до столу.

    Рецепт салату «Ананас з печерицями»


    Інгредієнти:

  • консервовані шампіньйони - 200 г;

  • куряча грудка - 200 г;

  • консервовані ананаси - 100 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • яйця - 3 шт.;

  • сир твердий - 100 г;

  • майонез - 250 г;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • морква - 1 шт.;

  • плавлений сир (нарізка) - 3 шт.;

  • кріп.


  • Салат з ананасів і печериць
    Приготування
    Гриби ріжемо кубиками або пластинками. Подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності. Курячу грудку варимо, остуджуємо і подрібнюємо. Ананаси ріжемо невеликими кубиками. Твердий сир і яйця, відварені яйця, тремо на крупній тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен шар майонезом, в такому порядку: печериці з цибулею, курка, ананаси, твердий сир, яйця. Посипаємо салат подрібненим кропом. Для прикраси робимо «кали» - пластини плавленого сиру звертаємо конвертом, в середину вставляємо шматочок відвареної моркви. А стебла квітів робимо з пір'я зеленої цибулі.