Салати з макаронів і ковбаси дуже швидко завойовують місце на столах у господинь, які люблять експерименти. Салати з макаронів чудово підійдуть для закуски, гарніру або повноцінного вечері. Для таких салатів вибирають макарони твердих сортів. Тепер розповімо вам, як приготувати такі салати.
Смачний салат з макаронами і ковбасою
Інгредієнти: макарони відварені - 100 г; цибуля - 1 шт.; копчена ковбаса - 120 г; кукурудза консервована - 100 г; майонез. Приготування Нарізаємо ковбасу, подрібнюємо цибулю і з'єднуємо з ковбасою. Додаємо кукурудзу, макарони, вливаємо домашній майонез і перемішуємо.
Салат з макаронами, ковбасою і сиром
Інгредієнти: макарони пір'я; сир едам; сирокопчена ковбаса; помідори черрі; сіль; мелений перець; сушений майоран; оливкове масло. Приготування Відварюємо макарони , але так щоб зверху вони були готові, а середина була твердою. Сир нарізаємо невеликими квадратиками. Помідори ріжемо на дві половинки. Ковбаску нарізаємо маленькими шматочками. Інгредієнти з'єднуємо, додаємо сіль, спеції і заправляємо олією. Ставимо салат в холодильник на одну годину, щоб просочився.
Салат з макаронами і ковбасою
Інгредієнти: макарони - 250 г; ковбаса напівкопчена - 200 г; яйця - 4 шт.; помідори черрі - 150 г; огірки - 3 шт.; кукурудза - 1 банка; мариновані гриби - 200 г; капуста цвітна міні - 1 шт.; майонез - 300 р. Приготування Яйця, капусту відварюємо макарони. Всі продукти нарізаємо, додаємо макарони і кукурудзу. Заправляємо майонезом, перемішуємо і салат готовий.
Як приготувати салат з макаронами і ковбасою?
Інгредієнти: макарони бантики - 450 г; оливкова олія - 1/2 склянки; лимон - 2 шт.; орегано мелений - 2 ч. ложки; сир фета - 250 г; ковбаса - 200 г; пармезан тертий - 100 г; червоний перець - 1 шт.; оливки; мариновані перці; сіль; часник - 1 зубчик. Приготування Відварюємо макарончики. Оливкова олія видавлюємо сік лимонів. Часник подрібнюємо і додаємо в масло, туди ж додаємо орегано, сіль і перець. Солодкий перчик нарізаємо дрібними шматочками. Змішуємо червоний перець, маслини і мариновані перці в глибокій мисці, додаємо фету. До цього моменту макарони повинні зваритися, промиваємо під холодною водою, але не довго, додаємо макарони в миску. Всипаємо туди натертий пармезан і приготований соус. Перемішуємо і подаємо салат до столу.