Вернуться назад Распечатать

Салат з курячою грудкою і ананасом

Салат з курячою грудкою і ананасом
Салат з курячою грудкою і ананасами - соковитий, дуже ситний, оригінальний і надзвичайно смачний. Це блюдо неодмінно займе почесне місце на вашому столі. Пропонуємо кілька рецептів його приготування, а ви виберіть для себе найбільш підходящий!

Салат з курячою грудкою, ананасами і сиром


Інгредієнти:

  • консервовані солодкі ананаси - 1 банка;

  • твердий сир - 100 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • куряча грудки - 500 г;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Грудку гарненько промиваємо, знімаємо шкірку і відварюємо до повної готовності у воді, підсоленій за смаком. Потім м'ясо остуджуємо і ріжемо ножем на невеликі кубики. Яйця теж відварюємо круто, чистимо і тремо на крупній терочке разом з сирком. З ананасів зливаємо акуратно весь сироп і ріжемо їх кубиками. Далі всі підготовлені інгредієнти викладаємо в глибоку піалу, поливаємо майонезом і перемішуємо. Зверху декоруємо готовий салат за бажанням підсмаженими волоськими горішками.

    Салат з курячою грудкою і ананасом


    Інгредієнти:

  • грудка куряча - 500 г;

  • ананаси солодкі консервовані - 200 г;

  • листовий свіжий салат - 1 пучок;

  • зелень кропу, петрушки - за бажанням;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Курячу грудку обробляємо, відварюємо, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. З консервованих ананасів обережно зливаємо рідину і подрібнюємо їх на шматочки. Листя салату промиваємо, струшуємо, шаткуємо соломкою. Тепер викладаємо всі продукти в красиву мисочку, заправляємо майонезом, перемішуємо і прикрашаємо зверху посіченою зеленню.

    Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами


    Інгредієнти:

  • кукурудза консервована - 4 ст. ложки;

  • консервовані солодкі ананаси - 180 г;

  • копчене куряче м'ясо - 180 г;

  • мариновані шампіньйони - 180 г;

  • майонез для заправки.
  • Салат з курячою грудкою і ананасом


    Приготування
    З консервованої кукурудзи обережно виливаємо рідину і перекладаємо зернятка в глибокий салатник. Ананаси виймаємо з солодкого сиропу, обсушуємо злегка, нарізаємо кубиками і додаємо до кукурудзі. Копчену курячу грудку подрібнюємо маленькими шматочками. Мариновані грибочки, якщо вони великі, акуратно розрізаємо на більш дрібні частини і викладаємо все в салатник. Заправляємо блюдо невеликою кількістю майонезу, ретельно перемішуємо і подаємо готовий смачний і оригінальний салат з курячою грудкою, ананасами, маринованими грибочками і кукурудзою на стіл.