Солодкий салат Фруктовий салат - це величезне поле для експериментів і відкриттів! З одного боку, що може бути простіше, ніж порізати наявні фрукти, заправити сиропом, вершками або вином? Але з іншого боку, щоб салат вийшов смачний, важливо поєднати фрукти з різними смаками (більш солодкі і більш кислі). Так само варто звернути увагу на структуру фруктів, так наприклад, слива може бути дуже стиглої і отже не піддатися акуратною нарізці, зате вона може стати чудовою основою для заправки салату. Якщо в салаті використовуєте виноград, зверніть увагу, щоб він був без кісточок, або якщо вони є, обов'язково видаліть! Ще одна порада - щоб яблука і груші не потемніли, збризніть їх лимонним соком і злегка перемішайте, так само лимонним соком можна регулювати кислоту салату. Наприклад, якщо сіром дуже солодкий або всі фрукти так само мають насичений солодкий смак! Фруктовий салат це відмінний і дуже корисний десерт або перекус, пробуйте і у вас обов'язково вийде цікаве і смачне блюдо!
Інгредієнти: Яблуко 1 шт. Груша 1 шт. Зливу 200 г Виноград кишмиш 150 г Лимон 0.5 шт. Сироп фруктовий 2 ч. л. Інструкції Крок 1 Для салату візьмемо яблука, груші, сливи, виноград, половину лимона і карамельний сироп (або будь-який інший на ваш смак). Крок 2 Яблуко і грушу добре помити, видалити насіння і порізати кубиками, потім збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли. Крок 3 Сливу очистити від шкірки і довільно порізати, виноград розрізати навпіл. Крок 4 З'єднати порізані фрукти: яблуко, грушу, виноград і сливи, додати сироп і лимонний сік за смаком. Крок 5 Акуратно перемішати салат і залишити настоятися 5-10 хвилин.