Полуничний капрезе Почався полуничний сезон і я поспішаю запропонувати вам традиційний салат «Капрезе» трошки в іншій інтерпретації. Дуже незвичайне поєднання його компонентів здивують вас ніжністю і легкістю. І він як не можна до речі в таку спеку. Правда, особисто для мене, незвично було їсти полуницю солоною, але спробувати варто.
Інгредієнти: Полуниця 200 г Базилік фіолетовий свіжий 1 пучок Сир Моцарела 100 г Фісташки 50 г Оцет бальзамічний темний 1 ч. л. Олія оливкова 1 ч. л. Сіль морська 1 щіпка Інструкції Крок 1 Для приготування полуничного «Капрезе» візьмемо полуницю, сир моцарела, базилік, фісташки або будь-які інші горішки, морську сіль, бальзамічний оцет, оливкова олія. Крок 2 Для заправки салату з'єднуємо оливкова олія, бальзамічний оцет і морську сіль. Крок 3 Полуницю миємо, видаляємо плодоніжки і ріжемо на 2-4 частини, залежно від розміру ягоди. Крок 4 Додаємо кульки моцарелли. Крок 5 Висипаємо очищені фісташки. Крок 6 Посипаємо подрібненим базиліком. Крок 7 Заправляємо, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!