Дайкон – дуже корисний і низькокалорійний продукт. До того ж, якщо звичайна редька гірчить, то дайкон має дуже м'який і приємний смак. Рецепти салатів з дайкона з морквою і яблуком зараз розповімо.
Салат з дайкона з морквою, пекінською капустою і яблуком
Інгредієнти: свіже соковите яблуко – 100 г; свіжовичавлений сік лимона – 10 мл; морква – 120 г; сіль; пекінська капуста – 180 г; редька дайкон – 160 г; олія оливкова – 60 мл Приготування Овочі і яблуко шаткуємо на тертці. Дрібненько пекінську капусту шаткуємо. Дрібненько кришимо кріп. Змішуємо інгредієнти, додаємо масло, сік лимона, підсолюємо і добре розмішуємо. Салат з редьки дайкон з майонезом
Інгредієнти: кисло-солодке яблуко – 150 г; майонез; дайкон – 190 г; морква – 180 р. Приготування Яблуко, дайкон і моркву пропускаємо через тертку. Кладемо майонез і перемішуємо. За смаком підсолюємо салат з дайкона з яблуком. Як приготувати салат з дайкона зі свіжим огірком?
Інгредієнти: морква – 130 г; дайкон – 200 г; свіжий огірок – 140 г; кисле яблуко – 100 г; сметана. Приготування Яблуко, морква і дайкон чистимо і пропускаємо через тертку. Тонкими скибочками шаткуємо огірок. Змішуємо всі інгредієнти. Заправляємо салат сметаною, підсолюємо і гарненько розмішуємо. Салат з дайкона – самий смачний рецепт!
Інгредієнти: дайкон – 1 шт.; соковита морква – 300 г; зелене яблуко – 1 шт.; свіжовичавлений сік лимона – 40 мл; родзинки – 80 г; стебла селери – 3 шт.; сіль; олія оливкова – 40 мл; часник – 1-2 зубчики; петрушка. Приготування Дайкон тремо на тертці. Таким же чином подрібнюємо моркву. Яблуко шаткуємо соломкою. А селера – тоненькими кільцями. Соединеям всі інгредієнти, додаємо ізюм і подрібнену зелень петрушки. В масло додаємо подрібнений часник і свіжий лимонний сік. Отриманим соусом заправляємо приготований салат і ретельно вимішуємо. Солодкий салат з дайкона – рецепт приготування
Інгредієнти: дайкон – 150 г; свіжа морква – 250 г; пудра цукрова – 10 г; оцет рисовий – 30 мл; яблуко кисло-солодке – 100 г; насіння кунжуту – 10 р. Приготування Підготовлені овочі і яблуко шаткуємо соломкою, а потім поміщаємо в миску, підсолюємо, розмішуємо і залишаємо на півгодини. Рисовий оцет з'єднайте з цукровою пудрою. Нарізані продукти злегка віджимаємо, вливаємо оцет з цукровою пудрою і на 12 годин прибираємо в холод. При подачі притрушиваем салат з дайкона кунжутним насінням. Приємного всім апетиту!