Рецепти салатів з сухариками і копченою куркою дуже прості у виконанні. Вони смачні і ситні, а ще й легкі. До того ж до складу закуски завжди можна додати будь-який компонент, адже курятина чудово поєднується з багатьма смаками.
Салат з корейською морквою, копченою куркою, кукурудзою та сухариками
Інгредієнти: копчена грудка – 175 г; сир твердий «Російський» – 135 г; морква корейська– 75 г; кукурудза – 155 г; майонез; зелень, листя салату; масло пісне – 25 г; багет. Приготування Копчену грудинку наріжте дрібними кубиками і візьміться за приготування сухариків з багета. Наріжте кубиками хліб і обсмажте в розігрітій сковороді до появи рум'яної хрусткої скоринки і остудіть їх. Далі сир, потрібно натерти на крупній тертці. Під холодною водою сполосніть листя салату, просушіть і красиво розкласти на блюдо. У ємність складіть всі приготовані складові, додайте кукурудзу, корейську моркву, крім сухариків, і перемішайте. Приправити майонезом і розподіліть на блюді, поверх листя. Тільки перед подачею, посипте сухарями і прикрасьте гілочками свіжої зелені.
Салат з копченою куркою квасолею і сухариками - рецепт
Інгредієнти: філе куряче копчене – 1 шт.; консервована квасоля червона – 175 г; маринований огірок; дрібні грінки; майонез . Приготування Курятину наріжте дрібним кубиком. Маринований огірочок потрібно очистити від шкірки і таким же чином подрібнити. Надішліть нарізані компоненти в підходящу миску і додати сухарики.
З квасолі злити рідину і висипайте до основних інгредієнтів. Заправте салат майонезом, ще раз ретельно перемішайте і перекладіть гіркою на плоске блюдо для сервірування.
Салат «Цезар» з копченою куркою, сухариками і помідорами
Інгредієнти: капуста пекінська – 475 г; філе куряче копчене – 265 г; зубці часнику – 2 шт.; черрі – 175 г; багет невеликий – 1/2 шт.; масло пісне – 55 р. Приготування Спочатку підготуйте заправку для грінок, очистивши часник, подрібнивши і змішавши в чашечці з маслом.
Куряче філе порізати дрібним кубиком. Пекинку шинкуйте, а черрі порізати навпіл або на четвертинки. Сир натріть на крупній тертці. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, крім помідорів в салатник і приступайте до виготовлення сухариків. Обсмажте хлібні кубики на часниковій олії, трохи присолите.
Ємність, у якій знаходився часник з маслом не поспішайте мити, напевно там залишилися ще шматочки часничку. Додайте туди необхідну кількість майонезу, перемішайте і заправте пікантним соусом салат.
У відповідне блюдо перекладіть готовий салат, прикрасити порізаними раніше помідорами і киньте жменю охололих грінок зверху.