Вернуться назад Распечатать

Салат з редису з огірком і яйцем

Салат з редису з огірком і яйцем
Пропонуємо вам приготувати весняний і корисний салат з редису з огірком і яйцем. Овочі роблять страву неймовірно соковитим, а яйце надаємо йому ситності. Такий салатик добре доповнить будь-яку трапезу і стане прекрасною закускою до шашлику.

Салат з редискою і яйцем


Інгредієнти:

  • редис свіжий – 10 шт.;

  • огірок – 105 г;

  • курячі яйця великі – 3 шт.;

  • зелений свіжий лук – за смаком;

  • сметана нежирна – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування салату з редиски і огірків, готуємо спочатку всі інгредієнти. Яйця варимо 15 хвилин в ковшике, а потім остуджуємо, виймаємо з шкаралупи і кришимо маленькими кубиками. Редиску промиваємо, зрізаємо все корінці, листя і шаткуємо тоненькими пластинами. Огірки обполіскуємо під водою і тонко рубаємо. Викладаємо підготовлені продукти в миску, додаємо подрібнену свіжу зелень, заправляємо салат з редискою, яйцем і огірком сметаною, підсолюємо і ретельно перемішуємо.

    Весняний салат з редискою і огірком


    Інгредієнти:

  • стиглий помідор – 75 г;

  • яйце сире – 3 шт.;

  • свіжий огірок – 55 г;

  • редис – 45 г;

  • сир фета – 105 г;

  • олія оливкова;

  • зелена цибуля;

  • спеції.


  • Приготування
    Овочі добре промиваємо, витираємо насухо рушником, обробити і дрібно нарізаємо: огірки шаткуємо на четвертинки, редис рубаємо тоненькими кружальцями, а помідор – кубиками. Зелений цибулька обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. Яйця варимо 15 хвилин в ковшике, а потім остуджуємо, виймаємо з шкаралупи і натираємо на тертці з великими отворами. Всі інгредієнти складаємо в салатник, додати розкришений сир дрібно, солимо і поливаємо оливковою маслом. Акуратно перемішуємо весняний салат з редискою і яйцем і відразу ж подаємо до столу.

    Салат з редису з яйцем і майонезом


    Інгредієнти:

  • редис свіжий – 105 г;

  • ковбаса копчена -110 г;

  • огірок свіжий – 45 г;

  • курячі яйця великі – 1 шт.;

  • кріп – 15 г;

  • майонез оливковий;

  • спеції.
  • Салат з редису з огірком і яйцем


    Приготування
    Редис промиваємо, зрізаємо кінчики, листя і шаткуємо тоненькими пластинами. Ковбасу нарізаємо маленькими кубиками. У цьому салаті можете використовувати як копчену, так і варену ковбасу або навіть сосиски. Огірок промиваємо і рубаємо соломкою. Яйце відварюємо круто, а потім остуджуємо, звільняємо від шкаралупи і кришимо ножем або шаткуємо на терочке. Всі продукти змішуємо в глибокій мисці, кидаємо подрібнений свіжий кріп, заправляємо салат на смак будь-якими спеціями, поливаємо майонезом і ретельно розмішуємо.