Пропонуємо вам приготувати весняний і корисний салат з редису з огірком і яйцем. Овочі роблять страву неймовірно соковитим, а яйце надаємо йому ситності. Такий салатик добре доповнить будь-яку трапезу і стане прекрасною закускою до шашлику.
Салат з редискою і яйцем
Інгредієнти: редис свіжий – 10 шт.; огірок – 105 г; курячі яйця великі – 3 шт.; зелений свіжий лук – за смаком; сметана нежирна – за смаком; спеції. Приготування Отже, для приготування салату з редиски і огірків, готуємо спочатку всі інгредієнти. Яйця варимо 15 хвилин в ковшике, а потім остуджуємо, виймаємо з шкаралупи і кришимо маленькими кубиками. Редиску промиваємо, зрізаємо все корінці, листя і шаткуємо тоненькими пластинами. Огірки обполіскуємо під водою і тонко рубаємо. Викладаємо підготовлені продукти в миску, додаємо подрібнену свіжу зелень, заправляємо салат з редискою, яйцем і огірком сметаною, підсолюємо і ретельно перемішуємо.
Весняний салат з редискою і огірком
Інгредієнти: стиглий помідор – 75 г; яйце сире – 3 шт.; свіжий огірок – 55 г; редис – 45 г; сир фета – 105 г; олія оливкова; зелена цибуля; спеції. Приготування Овочі добре промиваємо, витираємо насухо рушником, обробити і дрібно нарізаємо: огірки шаткуємо на четвертинки, редис рубаємо тоненькими кружальцями, а помідор – кубиками. Зелений цибулька обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. Яйця варимо 15 хвилин в ковшике, а потім остуджуємо, виймаємо з шкаралупи і натираємо на тертці з великими отворами. Всі інгредієнти складаємо в салатник, додати розкришений сир дрібно, солимо і поливаємо оливковою маслом. Акуратно перемішуємо весняний салат з редискою і яйцем і відразу ж подаємо до столу.
Салат з редису з яйцем і майонезом
Інгредієнти: редис свіжий – 105 г; ковбаса копчена -110 г; огірок свіжий – 45 г; курячі яйця великі – 1 шт.; кріп – 15 г; майонез оливковий; спеції. Приготування Редис промиваємо, зрізаємо кінчики, листя і шаткуємо тоненькими пластинами. Ковбасу нарізаємо маленькими кубиками. У цьому салаті можете використовувати як копчену, так і варену ковбасу або навіть сосиски. Огірок промиваємо і рубаємо соломкою. Яйце відварюємо круто, а потім остуджуємо, звільняємо від шкаралупи і кришимо ножем або шаткуємо на терочке. Всі продукти змішуємо в глибокій мисці, кидаємо подрібнений свіжий кріп, заправляємо салат на смак будь-якими спеціями, поливаємо майонезом і ретельно розмішуємо.