З величезного різноманіття салатів композиція з квасолі і сухариків в поєднанні з іншими компонентами займає не останнє місце. Страва виходить неймовірно смачною, ситною, а його приготування займає мінімум часу.
Салат з кукурудзи й квасолі з сухариками - рецепт
Інгредієнти: червона квасоля консервована – 425 г; цукрова кукурудза консервована – 280 м; консервований зелений горошок – 425 г; часникові сухарики – 1 стандартна пачка; майонез провансаль – 125 р. Приготування Цей салатик хороший тим, що готується він за пару хвилин, і прекрасно підійде для екстрених випадків, коли необхідно швидко організувати смачну і ситну закуску. Достатньо лише відкинути на друшляк консервований горошок, квасоля і кукурудзу, змішати після цього зерна в мисці, заправити майонезом і перед перемішуванням додати сухарики. Подаємо страву відразу ж, поки сухарики не розмокли. При бажанні можна доповнити блюдо свіжою зеленню або додати за смаком зелений або салатний цибулю.
Салат з червоної консервованої квасолею, сухариками і ковбасою - рецепт
Інгредієнти: червона квасоля консервована – 425 г; копчена ковбаса (бажано гостра) – 320 г; великі курячі зварені круто яйця – 2 шт.; зелень молодого кропу і петрушки – за смаком; сухарики зі смаком шашлику або бекону – 1 стандартна пачка; сіль – за смаком; майонез провансаль – 125 р. Приготування Зварені круто великі курячі яйця очищаємо, нарізаємо кубиками, а копчену ковбасу соломкою. З'єднайте підготовлені інгредієнти в мисці, додаємо квасолю консервовану, попередньо відкинувши її на друшляк для позбавлення від рідини. Закладаємо також дрібненько нарізану свіжу зелень кропу і заправляємо все майонезом, підсолюємо за смаком при необхідності і перемішуємо. Перекладаємо страву в салатник і перед подачею притрушиваем зверху сухарями і дрібненько нарубаної свіжої зеленню петрушки.
Салат з шинкою, квасолею і сухариками з часником
Інгредієнти: консервована квасоля біла або червона – 425 г; шинка – 280 м; огірки мариновані – 180 г; великі курячі, зварені круто яйця – 2-3 шт.; часникові зубці – 1-2 шт.; зелень молодого кропу і петрушки – 05 пучка; хрусткі сухарики – за смаком; мелений чорний перець – за смаком; сіль велика – за смаком; майонез провансаль – 90 р. Приготування Для цього салату можна взяти білу або червону консервовану квасолю. Зливаємо її на сито і даємо гарненько стекти. За цей час очищаємо і нарізаємо кубиками курячі яйця, подрібнюємо соломкою шинку, а солоні огірочки натираємо на крупній тертці або подрібнюємо і віджимаємо від зайвої вологи. З'єднуємо всі підготовлені складові салату в миску, додаємо очищені і дрібненько нашатковані часникові зубці і свіжу зелень, заправляємо страва майонезом, присмачую за смаком перцем і сіллю і перемішуємо. Перед подачею додаємо за смаком хрусткі сухарики, перемішуємо, перекладаємо в підходящу салатницю і подаємо.
Салат з квасолею, сухарями, сиром і часником
Інгредієнти: консервована квасоля біла або червона – 425 г; сир твердий пікантний – 130 г; часникові зубці – 2-4 шт.; зелень молодого кропу і петрушки – за смаком; сухарики житні – за смаком; майонез провансаль – 65 р. Приготування Дуже смачним виходить салат з квасолі і сухариків з додаванням сиру. Для його приготування зливаємо з квасолі рідина, краще відкинути її на друшляк. Твердий сир перетираємо на крупній тертці, а очищені часникові зубчики на дрібній, зелень свіжу дрібненько розрізаємо гострим ножем. З'єднуємо компоненти в мисочці, заправляємо майонезом, перекладаємо на блюдо і притрушиваем сухариками.