Вернуться назад Распечатать

Смузі з яблук

Смузі з яблук
Смузі з яблук може стати не тільки чудовим блюдом на сніданок, але і насыщающим перекусом, між основними трапезами. Такий густий і поживний вітамінний напій знайде місце в раціоні панянок дотримуються дієт або прихильниць здорового харчування. Самими смачними рецептами смузі ми ділимося далі.
Рецепт смузі з селери і яблук
Інгредієнти:

  • огірок - 1 шт.;

  • шпинат - 1 жменя;

  • селера - 1 стебло;

  • яблуко - 1 шт.;

  • тертий імбир - 1 ст. ложка;

  • сік 1 лайма;

  • мед - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Стебла селери також ріжемо кубиками і кладемо в чашу блендера разом з огірком. Слідом додаємо очищені від шкірки і серцевини яблука. Кладемо жменю шпинату, а для смаку додаємо трохи імбиру, лаймового або лимонного соку і мед. Збиваємо все інгредієнти до однорідності. Якщо напій вийшов дуже густим - не варто хвилюватися, це відбулося із-за великої кількості волокон в стеблах селери, саме вони надають найбільш благотворний вплив на роботу травної системи. В крайньому випадку, можна розбавити смузі негазованою водою.
    Рецепт смузі з бананом та яблуком
    Інгредієнти:

  • банан - 1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • арахісове масло - 2 ст. ложки;

  • лід - 1 ст.


  • Приготування
    Банан очистити від шкірки, а яблука від серцевини. Нарізаємо фрукти шматочками і кладемо в чашу блендера. Слідом додаємо арахісове масло і склянку льоду. Збиваємо до однорідності і відразу подаємо.
    Смузі з грейпфрута і яблука
    Інгредієнти:

  • грейпфрут - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • яблуко - 2 шт.;

  • тертий імбир - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини з насінням, після чого також кладемо в блендер. Слідом додаємо тертий імбир і грейпфрутовий сік. Збиваємо все інгредієнти до однорідності. Смузі з моркви і яблук перед подачею можна посипати дрібкою суміші з кориці і мускатного горіха.
    Смузі з ківі і яблука
    Інгредієнти:

  • яблуко - 1 шт.;

  • ківі - 4 шт.;

  • апельсини - 4 шт.;

  • мед - за смаком.


  • Приготування
    Яблуко очищаємо від шкірки і видаляємо серцевину з насінням. Ківі також чистимо і нарізаємо великими кубиками. Вичавлюємо сік з апельсинів. Кладемо всі інгредієнти в чашу блендера разом з медом і збиваємо.
    Смузі з апельсином і яблуком
    Інгредієнти:

  • апельсиновий сік - 500 мл;

  • яблуко - 2 шт.;

  • лід - 2 ст.;

  • молоко - 1 1/4 ст.;

  • вода - 1 1/4 ст.;

  • мед - за смаком.


  • Приготування
    Яблука очищаємо від шкірки і насіння, після чого нарізаємо їх довільними шматочками, щоб полегшити роботу блендеру. Швидко заливаємо яблучні шматочки апельсиновим соком, щоб вони не потемніли. Додаємо трохи води, молока і меду. В кінці додаємо лід і збиваємо інгредієнти до однорідності.
    Як зробити смузі з яблук?
    Інгредієнти:

  • яблуко - 1 шт.;

  • банан - 1 шт.;

  • мед або кленовий сироп - 1 ст. ложка;

  • кориця - 1 ч. ложка;

  • ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки;

  • кокосове молоко - 1/4 ст.;

  • вода - 1/2 ст.


  • Приготування
    Яблуко чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл і видаляємо
    Смузі з яблук
    серцевину з насінням. Нарізаємо яблука великими шматками і кладемо в чашу блендера. Банани очистити від шкірки, також крупно нарізаємо і додаємо слідом за яблуками. В якості підсолоджувача додаємо в майбутній смузі мед або кленовий сироп, а для аромату вливаємо ванільний екстракт. Розбавляємо інгредієнти для смузі водою і кокосовим молоком. Збиваємо до однорідності і відразу ж розливаємо по склянках. Перед подачею посипаємо напій меленою корицею.
    При бажанні, смузі можна зберігати в холодильнику нетривало час - близько 12 годин. Звичайно, зберігатися смузі може й більш тривалий час, але втративши всі свої корисні властивості.