Коктейль «Самбука» - це традиційний італійський лікер. Він чудово зміцнює імунітет, плідно впливає на травлення, підвищує життєві сили, а також має лікувальні властивості при простуді.
Коктейль з абсентом і «Самбукою»
Інгредієнти: лікер «Самбука» - 30 мл; абсент - 30 мл; банан - 1 шт.; лимонна цедра для прикраси; лід. Приготування Для приготування коктейлю «Самбука», збиваємо в шейкері лікер , абсент і очищений банан. Переливаємо напій в коктейльний келих і прикрашаємо лимонною цедрою.
Рецепт коктейлю "Самбука"
Інгредієнти: лікер «Самбука» - 50 мл; кавові зерна. Приготування Давайте розберемося, як правильно приготувати коктейль «Самбука». Беремо 2 міцних склянки, в один з них наливаємо «Самбуки» і кидаємо 3 зернятка кави. Далі обережно підпалюємо суміш в стакані і повертаємо склянку, щоб він рівномірно прогрівся. Чекаємо появи червоного полум'я і переливаємо залишився вміст в іншу склянку. Потім перший перевертаємо на серветку з заздалегідь підготовленої трубочкою. Зараз ми розповімо, як пити «Самбуку». З другого склянки швидко випиваємо рідина, закушуємо зернами і дихаємо через трубочку вмістом з першої склянки, тобто випарами.
Коктейль з лікером «Самбука»
Інгредієнти: лікер «Самбука» - 30 мл; біла текіла - 30 мл; соус табаско - за смаком; лід. Приготування У келих наливаємо «Самбуку», акуратно додаємо білу текілу. Зверху капаємо кілька крапель соусу табаско, щоб утворилося на поверхні невелике руде плямочка. Цей коктейль потрібно випивати залпом.
Коктейль на основі самбуки
Інгредієнти: сироп «Гренадін» - 5 крапель; лікер «Самбука» - 30 мл; лікер «Бейліз» - 20 мл; абсент - 20 мл Приготування Для приготування палаючого коктейлю з «Самбукою», беремо високий келих і наливаємо на дно кілька крапель солодкого сиропу «Гренадін». Вставляємо в келих соломинку і вливаємо по ній обережно лікер «Самбуку». Зверху акуратно наливаємо лікер «Бейліз» і абсент,
а потім запальничкою підпалюємо все. Вставляємо в готовий коктейль соломинку і подаємо до столу.
Коктейль з самбукою і соком
Інгредієнти: лід; лікер «Самбука» - 50 мл; лимонний сік - 20 мл; кока - кола - 150 мл; лимон - для прикраси. Приготування Для приготування, наповнюємо глибокий келих льодом. Вливаємо в нього по черзі лікер «Самбуку», лимонний сік і колу. Перемішуємо все барною ложечкою і подаємо з трубочкою і лимоном.