Кожна людина завжди з нетерпінням чекає літа, шашликів на природі, пляжу і т. д. Однак, коли настає довгоочікувана спека, нам знову все не так: то занадто жарко, душно і т. п. Щоб ці неприємності вам не докучали, а літо приносило тільки позитивні емоції, пропонуємо вам приготувати смачні і свіжі фруктові коктейлі.
Рецепт літнього фруктового коктейлю
Інгредієнти: банан - 1 шт.; свіжі ягоди - 1 ст.; зерна пшениці - 1 ст. ложка; молоко кокосове - 1 ст. ложка; ванільний екстракт - 1 ч. ложка. Приготування Отже, спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Якщо ви використовуєте заморожені ягоди, то попередньо розморожуємо їх при кімнатній температурі. Банан чистимо, розламуємо великими шматочками і кладемо в чашу міксера. Туди ж висипаємо всі ягоди і збиваємо все до однорідного стану. Заправляємо готовий фруктовий коктейль кокосовим молоком і ванільним екстрактом. Ретельно перемішуємо напій і переливаємо смузі в склянку. Зверху посипаємо зернами пшениці і подаємо до столу в якості десерту.
Фруктовий смузі
Інгредієнти: апельсин - 4 шт.; грейпфрут червоний - 1 шт.; банан - 3 шт.; лід. Приготування З апельсинів і грейпфрута вичавлюємо весь сік. Банани очистити від шкірки і дрібно рубаємо ножем. Потім складаємо всі інгредієнти в блендер, додаємо жменю льоду і збиваємо до однорідного стану. Подаємо річний фруктовий коктейль у високому келиху, прикрасивши апельсиновою цедрою.
Як приготувати літній фруктовий коктейль?
Інгредієнти: заморожена вишня - 100 г; заморожена полуниця - 100 г; банан - 05 шт.; ківі - 1 шт.; вишневий сік - 200 мл Приготування Ягоди перебираємо, видаляємо листочки і плодоніжки. Фрукти промиваємо, очищаємо і складаємо всі інгредієнти в блендер. Потім збиваємо до однорідного стану, переливаємо в склянки і подаємо, прикрасивши свіжими фруктами.
Яблучний смузі
Інгредієнти: банан - 1 шт.; світлий виноград - 70 г; ківі - 2 шт.; зелений чай - 1 ст. ложка; яблуко - 1 шт. Приготування Отже, для приготування цього вітамінного напою, фрукти промиваємо, обсушуємо, очищаємо від шкірки, крупно нарізаємо. Якщо виноград у вас з кісточками, то акуратно видаляємо їх. Потім перекладаємо все в блендер: ківі, банан, яблуко, виноград і додаємо склянку зеленого чаю . Гарненько збиваємо фрукти, розливаємо напій по склянках і відразу ж подаємо на стіл, так як яблуко і банан приблизно через 20 хвилин окислятся і змінять свій колір.