Вернуться назад Распечатать

Овочеві смузі

Овочеві смузі
Корисне та смачне початок дня забезпечать овочеві смузі. Різноманітність трав і овочів, що входять до їх складу допоможуть зробити унікальним кожен окремий напій, а багатий вітамінний запас додасть вам енергії на цілий день.

Рецепт овочевого смузі в блендері


Інгредієнти:

  • сік 1 лайма;

  • томати черрі - 4 шт.;

  • червоний цибуля - 1/4 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • огірок - 1 шт.;

  • селера - 2 стебла;

  • петрушка - 1 пучок.


  • Приготування
    Помідори розрізаємо на половинки. Червоний цибулю ріжемо великими кубиками, а перець очистити від серцевини і нарізаємо соломкою. Огірок, при необхідності, очищаємо від шкірки і також крупно нарізаємо разом зі стеблами селери . Всі підготовлені інгредієнти разом із зеленню петрушки занурюємо в чашу блендера і поливаємо соком лайма. Збиваємо овочевий мікс до однорідності.

    Рецепт овочевого смузі на соці


    Інгредієнти:

  • огірковий сік - 1 1/2 ст.;

  • латук - 1 качан;

  • молодий шпинат - 1 пучок;

  • селера - 3-4 стебла;

  • яблуко - 1 шт.;

  • груша - 1 шт.;

  • сік 1/2 лимона;

  • коріандр, петрушка.


  • Приготування
    Латук, петрушку, коріандр і шпинат грубо нарізаємо і кладемо в блендер, затока огірковим соком. Збиваємо зелень до однорідності. Суміш у блендері доповнюємо скибочками яблука, селери і груші. Знову включаємо потужність блендера на максимум і збиваємо суміш для смузі.

    Як приготувати овочевий смузі з кефіром?


    Інгредієнти:

  • кефір - 1 склянка;

  • томат - 1 шт.;

  • червоний винний оцет - 1 ч. ложка;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • зелень - пучок.


  • Приготування
    Кладемо нарізану томат в блендер, заливаємо його кефіром і посипаємо цукром. Зверху укладаємо великий пучок зелені і збиваємо до однорідності. Готовий смузі збризкуємо винним оцтом для пікантності смаку і розливаємо по склянках.

    Рецепт овочевого смузі з буряком і ягодами


    Інгредієнти:

  • буряк - 1 шт.;

  • мікс заморожених лісових ягід - 1 жменя;

  • апельсин - 1/2 шт.;

  • кучерява капуста - 2 аркуша;

  • вода - 1/2 ст.;

  • лід - 1/2 ст.


  • Овочеві смузі
    Приготування
    Буряк очищаємо і нарізаємо кубиками. Кладемо коренеплід в чашу блендера, слідом додаємо ягоди, капусту і сік 1/2 апельсина. Заливаємо все інгредієнти водою і засипаємо лід. Збиваємо смузі блендером на високій потужності до однорідної консистенції.
    Для більш кремової консистенції смузі, рецепт можна доповнити авокадо, а щоб надати напою жиросжигающие здібності, замініть воду зеленим чаєм і додайте 1/2 чайної ложки тертого кореня імбиру.