Какао – чудовий напій, який здатний зігріти холодним ввечері і подарувати неповторне відчуття радості. Як правильно зварити какао на молоці, читайте нижче.
Як зварити какао на молоці – рецепт
Інгредієнти: коров'яче молоко – 500 мл; какао – 20 г; гвоздика, кориця – за смаком; ванільний цукор – 10 р. Приготування У кипляче молоко тоненькою цівкою додаємо какао, цукор і добре розмішуємо. Після цього хвилини через 3 додаємо ванільний цукор, а ще через хвилинку кладемо за бажанням корицю і гвоздику. Без спецій можна, звичайно і обійтися, але саме вони надають напою тонкий неповторний аромат. Накриваємо каструлю кришкою, наполягаємо хвилин 5 і какао готово!
Як зварити какао з молоком?
Інгредієнти: молоко – 220 мл; вода – 50 мл; какао порошок – 10 г; ваніль – щіпка; пісок цукровий – 10 р. Приготування У чашку насипати какао і добре розмішуємо. Вливаємо теплу кип'ячену воду, ретельно розмішуємо до однорідності. Наливаємо молоко в каструльку і ставимо на невеликий вогонь. Після закипання, проварюємо молоко ще 2 хвилини. Після цього вливаємо його в чашку з какао. Гарненько розмішуємо – какао готово.
Як зварити смачне какао на молоці?
Інгредієнти: коров'яче молоко – 550 мл; шоколад – 20 г; порошок какао – 40 г; згущене молоко – за смаком; шоколадна стружка для прикраси. Приготування Нагріваємо коров'яче молоко, додаємо в нього порошок какао і шматочки шоколаду. До однорідного стану розмішуємо за допомогою віночка. Після закипання знімаємо з вогню. Додаємо згущене молоко за смаком і розмішуємо. Розливаємо какао по чашках і прикрашаємо шоколадною стружкою.
Як зварити какао на молоці з апельсиновим лікером?
Інгредієнти: лікер апельсиновий – 45 мл; окріп – 80 мл; молоко – 800 мл; пісок цукровий – 80 г; порошок какао – 40 р. Приготування Какао з цукром розводимо в гарячій воді, ставимо на плиту і після закипання проварюємо близько 2 хвилин. Потім вливаємо молоко, розмішуємо і знімаємо з вогню. Вливаємо апельсиновий лікер, перемішуємо й подаємо.
Як правильно зварити какао на молоці?
Інгредієнти: цукровий пісок – 75 г; молоко – 450 мл; порошок какао – 40 г; жовток курячого яйця – 1 шт.; тертий шоколад. Приготування Жовтки розтираємо з цукром до посветления. Нагріваємо молоко. Какао змішуємо з 25 г цукру, додаємо трохи холодного молока, добре розмішуємо і вливаємо отриману суміш в нагріте молоко. Після закипання знімаємо масу з вогню. Желточную масу, попередньо змішане з невеликою кількістю молока, виливаємо в гарячий напій і збиваємо до появи пінки. Розливаємо какао по чашках і притрушиваем шоколадною стружкою.