Вернуться назад Распечатать

Курячі крильця в мультиварці

Курячі крильця в мультиварці
Ми цінуємо нові кухонні гаджети за їх універсальність і здатність допомагати в побуті, залишаючи більше часу на дозвілля. З допомогою мультиварки, наприклад, господині звикли готувати випічку, гарніри і м'ясо, причому останнє виходить вдало. Найпопулярнішим м'ясом, яке готують в мультиварці, є курятина, а найсмачнішою і дешевої частиною птиці – крила. Саме курячі крильця ми і будемо готувати в мультиварці за простим і незвичайним рецептами, деякі страви готуються одночасно з гарніром.

Курячі крильця з картоплею в мультиварці


Запитайте середньостатистичного споживача про найпопулярнішому поєднанні продуктів для нашого повсякденного меню і у відповідь неодмінно почуєте про курку з картоплею. Курятину і картоплю можна готувати десятком різних способів, але краще всього в мультиварці виходить тушковане м'ясо.
Інгредієнти:

  • курячі крила - 930 г;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • вершкове масло - 55 г;

  • листя лавра - 5 шт.;

  • часник - 1 зубок;

  • томатна паста - 70 г;

  • цукор - 55 г;

  • соєвий соус - 30 мл;

  • лимонний сік - 35 мл;

  • зірочки бадьяна - 2 шт.;

  • картопля - 420 р.


  • Приготування
    Попередньо разрубите промиті крильця по суглобу і обсмажте в чаші на «Випікання». Коли шкірка на крилах схопиться рум'янцем, покладіть до птиці кільця цибулі і картоплю. Приготуйте соус, в якому будуть гаситися продукти, змішавши разом пюрированный часник, томат, цукор, цитрусовий сік і сою. Розведіть отриману пасту 600 мл води і влийте соус поверх курятини і картоплі. Покладіть лавр, бадьян, перейдіть на «Гасіння». Приготування курячих крилець в соєвому соусі в мультиварці займе приблизно півтори години, соус при цьому повинен загуснути, але не почати пригорати, тому при необхідності підливайте рідина. Після, витягніть лавр з бадьяном і сервіруйте.

    Курячі крильця з рисом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно - 65 г;

  • паприка - 5 г;

  • часник сушений - 1 ч. ложка;

  • вершкове масло - 45 г;

  • курячі крильця - 7 шт.;

  • рис - 1 ст.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати курячі крильця в мультиварці, обполосніть крила і обсушіть їх. Приготуйте борошняну обсипання, змішавши борошно з паприкою, сушеним часником і пучкою солі. Обваляйте курятину в отриманій суміші і обсмажте в чашу мультиварки на «Випікання». Поки крила підрум'янюються, промийте рис і дайте надлишків вологи стекти. Додайте рис до курки і перемішайте, відміряйте в два рази більше води від початкового кількості крупи, додайте рідину в чашу і перейдіть в пункт «Каша» або «Плов». Час встановиться автоматично, вам залишиться тільки чекати сигналу.

    Тушковані курячі крильця в мультиварці – рецепт


    Інгредієнти:

  • курячі крила - 14 кг;

  • сухе біле вино - 145 мл;

  • цукор - 25 г;

  • соєвий соус - 115 мл;

  • часник - 7 зубків;

  • зірочки бадьяна - 3 шт.;

  • оцет - 5 мл;

  • сушений базилік - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Курячі крила приготуйте на «Випікання» в добре розігрітій сковороді, зарумянивая. Коли шкірка на курятині схопиться рум'янцем, влити сухе біле вино, додайте сою і цукор, після чого видавіть до вмісту мультиварки часник, додайте оцет, базилік і бадьян. Залиште всі нудитися на «Гасіння» протягом години.

    Смажені курячі крильця в мультиварці


    Супер хрусткими крильця зробить обсипання з крохмалю, мультиварку ж в даному випадку використовуйте на манер фритюру.
    Курячі крильця в мультиварці

    Інгредієнти:

  • курячі крильця - 13 кг;

  • сушений часник - 5 р;

  • крохмаль - 115 р.


  • Приготування
    Змішайте крохмаль з пучкою солі і сушеним часником. Обваляйте птицю в отриманій сухої суміші, а потім обсмажте в мультиварці, попередньо розігрів в ній кілька склянок рослинного масла. Коли птах підрум'яниться, перекладіть її на серветки.