Вернуться назад Распечатать

Молочний суп в мультиварці

Молочний суп в мультиварці
Молочні супи – фаворит багатьох страв ще з меню шкіл і дитсадків. В домашніх умовах зварити таке блюдо дуже просто і недорого, але за ними потрібне око та око – варто упустити кілька хвилин і молоко легко втече, зіпсувавши посуд і плиту разом з бажанням продовжувати приготування. Ми ж пропонуємо варити молочний суп в мультиварці завдяки делікатному теплу якої молоко залишиться в посуді.

Молочний суп з вермішеллю в мультиварці


Інгредієнти:

  • молоко - 530 мл;

  • вермішель - 25 г;

  • цукровий пісок - 10 г;

  • вершкове масло - 15 р.


  • Приготування
    Виливши молоко в чашу, встановіть будь-потужний режим, начебто «Смаження» або «Випічки», і дочекайтеся його закипання. Всипте в молоко цукор і покладіть шматочок вершкового масла. Додайте макарони відразу після початку кипіння і вимкніть режим на «Молочну кашу». Час варіння супу визначається якістю макаронів: ті, що зроблені з твердих сортів, будуть готові трохи пізніше, ніж ті, що зроблені з м'яких.
    Готовий молочний суп з локшиною в мультиварці подавайте відразу ж і не готуйте про запас, оскільки макарони досить швидко вбирають вологу і розбухають.

    Рисовий молочний суп в мультиварці


    Так як рис охоче вбирає в себе рідину, для приготування молочного супу з ним у складі необхідно використовувати трохи більше молока, але на виході суп виходить густим і вершковим.
    Інгредієнти:

  • рис - 1/2 ст.;

  • молоко - 1 л;

  • вершкове масло - 35 г;

  • цукор - 15 р.


  • Приготування
    Для того, щоб позбавити рис від надлишків крохмалю і будь-яких забруднень, обполосніть його і дайте трохи просохнути. Пересипте рис в миску, додайте цукор і шматочок масла, після чого залийте до крупі молоко. Виберіть опцію «Молочна каша», а в її відсутність – «Суп». Таймер встановлюється автоматично. По закінченні готування суп відразу ж розливають по тарілках, додати маленьку щіпку солі і трохи масла, за бажанням. Для більшої ситності молочні супи доповнюють скибочкою хліба.

    Молочний суп з гречкою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • молоко - 580 мл;
  • Молочний суп в мультиварці

  • гречана крупа - 1/2 ст.;

  • цукор - 10 г;

  • вершкове масло - 25 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати молочний суп в мультиварці, ретельно промийте гречану крупу і всипте її в чашу. Слідом відправте цукровий пісок і шматочок вершкового масла. Залийте вміст чаші молоком і включіть режим «Молочна каша», час встановиться автоматично. Після сигналу можна відразу розливати суп по тарілках.