Вернуться назад Распечатать

Риба у фользі в мультиварці

Риба у фользі в мультиварці
Риба дуже корисна, це незаперечний факт. А якщо її запекти, то страва буде корисним подвійно, адже так збережеться набагато більше вітамінів, до того ж калорійність готового продукту буде нижче, так як масло не використовується. Як приготувати рибу у фользі в мультиварці, читайте нижче.

Риба, запечена у фользі в мультиварці


Інгредієнти:

  • форель невеликого розміру – 2 шт.;

  • сіль;

  • лимон – 1 шт.;

  • петрушка.


  • Приготування
    Рибу миємо, чистимо. Так як розміри мультиварки обмежені, то голову і хвіст краще відрізати. Натираємо тушки сіллю. У черевце покласти скибочки лимона і гілочки петрушки. Зверху скроплюємо соком лимона. Даємо постояти близько 30 хвилин. Потім рибу запечатуємо добре у фольгу. Опускаємо отриманий згорток у чашу мультиварки. Виставляємо на табло режим «Випічка» і вибираємо час – 40 хвилин. Після закінчення зазначеного часу відкриваємо кришку приладу, якщо рибка була замотана фольгою щільно, то чаша мультиварки залишиться абсолютно чистою – витягаємо нашу рибу і акуратно розгортаємо.

    Риба у фользі на пару в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сьомга (філе) – 400 г;

  • морква – 130 г;

  • лимон – 1 шт.;

  • майонез – 50 г;

  • сметана – 50 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Дно мультиварочной кошика-пароварки вистилаємо фольгою таким чином, щоб і бортики були покриті. Морква подрібнюємо великою теркою і на фольгу викладаємо рівним шаром. Слідом підемо нарізану кільцями лимон. А на нього кладемо філе сьомги, нарізане порційними шматочками, за смаком підсолене і притрушений перчиком. Сметану з'єднайте з майонезом і поміщаємо отриманий соус рівним шаром на рибку. У мультиварочную чашу наливаємо 2 мультистакана води, зверху встановлюємо кошик, рибу покриваємо зверху фольгою і скріплюємо краю. У режимі «Варка на пару» готуємо 30 хвилин. Червона риба, приготована в фользі в мультиварці на пару, виходить неймовірно ніжною і смачною.

    Риба з картоплею в фользі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе риби – 300 г;

  • цибуля – 100 г;

  • морква – 120 г;
  • Риба у фользі в мультиварці

  • картопля – 250 г;

  • сіль;

  • спеції .


  • Приготування
    Рибне філе ріжемо невеликими шматочками. Моркву, цибулю і картоплю нарізаємо великими брусочками. З'єднуємо рибу з овочами, солимо за смаком, додаємо спеції. Отриману масу викладаємо на фольгу, складену в 2 шари, загортаємо і поміщаємо на дно мультиварочной чаші. В режимі «Випічка» риба з овочами у фользі в мультиварці буде готова вже через 60 хвилин. Всім приємного апетиту!