Вернуться назад Распечатать

Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці

Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці
Гасіння овочів не займає так багато часу як, наприклад, тушкування м'яса , але, безумовно, тривале приготування при низькій температурі в цілому сприятливо позначається на загальній смакової панелі страви, саме тому тушковані кабачки з картоплею за рецептами далі ми вирішили готувати в мультиварці.

Рецепт тушкованих кабачків з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • консервована квасоля - 2 ст.;

  • морква - 145 г;

  • кабачок - 110 г;

  • картопля - 320 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • курячий бульйон - 12 л;

  • м'ясо індички - 460 м;

  • бальзамічний оцет - 15 мл


  • Приготування
    Розігрів в чаші трохи рослинного масла, спасеруйте на ньому нарізані овочі: шматочки цибулі, кабачка, моркви та картоплі. До подрумянившимся овочів додайте часниковий зубок, а слідом за ним – шматки індички. Тепер залишається лише дочекатися моменту, коли м'ясо схопиться, і можна буде додавати бобові, оцет і бульйон. Кабачки, тушковані з картоплею і м'ясом повинні нудитися в режимі «Гасіння» не менше 40-45 хвилин. Після, страву можна посипати раскрошенной фетою, доповнити сметаною або просто подати з скибочкою хліба.

    Кабачки, тушковані з картоплею в сметані


    Інгредієнти:

  • кабачок - 270 г;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • морква - 120 г;

  • часниковий зубок - 1 шт.;

  • бекон - 4 скибочки;

  • картопляні бульби - 3 шт.;

  • яблучний оцет - 15 мл;

  • мелена паприка - 1 ч. ложка;

  • овочевий бульйон - 680 мл;

  • сметана - 230 р.


  • Приготування
    Вытопите жир з бекону на «Випікання» і використовуйте його для обсмажування овочів: кабачки, цибулі, моркви та картоплі разом. Як тільки овочі схопляться рум'янцем, приправте їх паприкою, додайте дрібку солі і залийте все розведеним у бульйоні з сметаною. Перейдіть на «Гасіння» і томіть овочеве рагу близько півгодини.

    Кабачки, тушковані з грибами і картоплею в соусі каррі


    Інгредієнти:

  • рослинна олія - 15 мл;

  • соус каррі - 325 мл;

  • сметана - 350 мл;

  • овочевий бульйон - 385 мл;

  • картопляні бульби - 2-3 шт.;

  • морква - 110 г;

  • кабачок - 250 г;

  • солодкий перець - 1 шт.;
  • Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці

  • печериці - 185 г;

  • куряче філе - 170 р.


  • Приготування
    Налийте в чашу мультиварки трохи рослинного масла і спасеруйте на ньому кубики картоплі, кабачка і моркви з кільцями солодкого перцю. Коли овочі схопляться рум'янцем, покладіть до них гриби, дайте останнім випустити всю вологу, випаруйте її, покладіть нарізане кубиками філе і відразу залийте блюдо соусом із суміші каррі зі сметаною і бульйоном. Перемкнувшись на «Гасіння» томіть рагу близько 40 хвилин.