Овочеве рагу з куркою – відмінний варіант ситного і повноцінного, вечері. А щоб довго не проводити часу на кухні і не стояти біля плити, ми розповімо вам, як приготувати овочеве рагу з куркою в мультиварці. Таке блюдо відмінно різноманітить ваше меню і припаде до душі всім домочадцям.
Овочеве рагу з куркою і капустою
Інгредієнти: курка – 700 г; капуста цвітна – 300 г; цибулина – 1 шт.; кабачок – 1 шт.; морква – 1 шт.; часник – 2 зубчики; помідор – 2 шт.; спеції . Приготування Курку обробити, обробляємо на шматочки, натираємо спеціями зі всіх сторін і відправляємо в каструлю. Овочі чистимо: цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо тонкими кружечками, а кабачок нарізаємо скибочками. Цвітну капусту розламуємо на суцвіття, а помідори спочатку бланшируем і знімаємо шкірку. Тепер викладаємо до м'яса спочатку цибулю з морквою, потім шар кабачків і цвітну капусту. Зверху додаємо помідори, нарізані кубиками, і додаємо сіль страву за смаком. Виставляємо на приладі режим «Гасіння» і таймер на 1 годину. Після звукового сигналу розмішуємо вміст лопаткою. Для найкращого аромату заправляємо рагу подрібненим часником, розкладаємо в глибокі піалки і прикрашаємо рубаною зеленню.
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Інгредієнти: курка – 400 г; цибулина – 1 шт.; олія рослинна; картопля – 3 шт.; кабачок – 1 шт.; помідор – 2 шт.; морква – 1 шт.; часник – 2 зубчики; спеції. Приготування Курку обробляємо, нарізаємо шматочками, а цибулю чистимо і шаткуємо. У ємність мультиварки наливаємо трохи масла, викладаємо м'ясо і цибулю. Виставляємо «Випічка» і таймер 20 хвилин. Цим часом чистимо всі інші овочі, нарізаємо кубиками й викладаємо в чашу, кидаючи спеції та часник. Доливаємо трохи води і виставляємо прилад в режим «Гасіння» на 15 години.
Овочеве рагу з куркою і грибами
Інгредієнти: свіжі гриби – 300 г; грудка куряча – 500 г; капуста – 05 шт.; кабачок – 1 шт.; спеції; цибулина – 1 шт.; помідор – 2 шт.; картопля – 2 шт. Приготування Курку та овочі обробляємо і нарізаємо невеликими брусочками. Потім м'ясо обсмажуємо в режимі «Пароварка» маслице до золотої скоринки. Гриби шаткуємо скибочками і кидаємо до курки. Далі закладаємо всі інші овочі шарами і готуємо рагу в тому ж режимі ще хвилин 30. Через 15 хвилин відкриваємо кришку, перемішуємо овочеве рагу з куркою та картоплею і кладемо свіжу зелень.